Yleinen: Arvio: Joulun ihme valkokankaalla 

Nuotta.com ja Radio Dei avaavat nettiradion

 

Radio Dei ja kristillinen nuortenmedia Nuotta.com aloittavat marraskuussa yhteisen Nuotta-taajuus -internetradion. Radio on kuunneltavissa koko maassa internetyhteyden välityksellä.

Uusi Nuotta-taajuus -internetradiokanava tarjoaa erityisesti nuorille kuuntelijoille gospel-musiikkia kotimaasta ja maailmalta, tunnetuista yhtyeistä aina tuoreimpiin demo-nauhoihin.

Internetradio on kuunneltavissa esimerkiksi tietokoneella, kannettavalla mobiililaitteella, kuten älypuhelimella, tai vaikkapa erityisesti internetradioiden kuunteluun tarkoitetulla vastaanottimella.
Nuotta-taajuus avataan marraskuussa Maata Näkyvissä -festareilla Turussa 19.11.2010.

Ajatushautomo Kompassi Neliöb. 13.11.-10.12. MJa

Musiikin ohella Nuotta-taajuus välittää tuoreimmat uutiset gospel-maailmasta, ajan tasalla olevat levylistat ja muutamia erikoisohjelmia, kuten raskaampaan musiikkiin keskittyvän Pajan.

Radio Dei jatkaa edelleen nuorten ohjelmien lähettämistä myös FM-taajuuksilla. Nuorten ohjelmaa ja musikkiia kuullaan kanavalla keskiviikkoiltaisin klo 19.00-01.00 ja lauantaisin klo 22.00-01.00.

-Koska Radio Dein pääkohderyhmä on 35-55- vuotiaat, voimme Nuotta-taajuuden avulla palvella paremmin nuoria, toteaa Radio Dein päätoimittaja Kirsi Rostamo.

Nuotta-taajuus toimii yhdessä uudistuvan Nuotta.com -verkkopalvelun kanssa ja se toteutetaan EU:n Youth In Action -nuorisotoimintaohjelman avustuksella.

Radio Dei on Suomen ainoa kristillinen radioasema ja maamme tunnetuin kristillinen media. Kanavaa kuuntelee viikoittain 70 000 – 200 000 ja päivittäin 75 000 – 100 000 suomalaista.