Yleinen: Viikon debatti pui armokuolemaa: eutanasia on arvokysymys monelta kantilta

MyStory-sivusto kerää katsojia

 

Suomenkielinen MyStory-nettisivusto on kerännyt jo kolmisen tuhatta katselukertaa.

Sivusto avattiin suomeksi 13.2. Kaikkiaan suomenkielisiä elämäntarinoita on katsottu jo 8600 kertaa. Katselukerroissa yksi katselija lasketaan vain kerran, vaikka hän olisi katsonut saman tarinan useasti.

Sivustolla voi nyt nähdä 20 suomalaisen kertovan mitä usko heille merkitsee. Uusia tarinoita ladataan 2-3 viikossa.  

Karas-Sana Neliöb. 22.-28.4.

Sivuston kautta elämäntarinansa kertojaan voi ottaa myös yhteyttä. Tällaisia viestejä on jo vaihdettu ja uskonkysymyksistä on keskusteltu.

Yksi tarinansa sivuille ladannut on Jarkko Lassila, jonka huumeiden ja rikosten täyttämä elämä sai uuden käänteen, kun hän kohtasi armollisen Jumalan.  

– Olen saanut paljon palautetta ja yhteydenottoja.  Moni on myös kertonut saaneensa rohkaisua rukoukseen omaistensa puolesta.

Anu Mattsson kertoo sivulla siitä, miten tärkeä isoäiti ja hänen rukouksensa olivat hänen elämässään.

– Uskoontuloni oli minulle niin suuri käännekohta ja tärkeä asia, että haluan siitä kertoa toisille tälläkin tavalla. On suuri ilo, jos oma kokemukseni voi koskettaa ja rohkaista toisia.  Olen jakanut linkkiä Facebookissa ja minulle aivan vieraatkin ihmiset ovat jakaneet sitä.

Oman tarinansa pääsee lataamaan sivulle pyytämällä liittymiskutsun  sivustolta. Sivuston on toteuttanut Agape Europen Sveitsin osasto, suomenkielisiä sivuja hallinnoi Kansan Raamattuseura.