Ihmisiä ja ilmiöitä: Pastori Matti Hernesaho: ”Jeesus ei ole teinipojille mikään vitsi” Hyvät: Arabien parissa lähetystyötä tekevä Aaron Ibrahim kertoo miten tehdä vaikutus muslimeihin: ”Elä niin kuin opetat”

Miss Maailma on nunnien kasvattama

 

Tämän vuoden Miss Maailma -kilpailuissa voiton vienyt Miss Venezuela, 22-vuotias Ivian Sarcos suunnitteli ryhtyvänsä nunnaksi, mutta elämä vei toisaalle.

Kaunottaren lapsuus ei ollut ruusuinen. Ivian oli yksi 13 sisaruksesta ja jäi 8-vuotiaana orvoksi molemmista vanhemmistaan. Tyttö otettiin nunnaluostariin, jossa vietti viisi seuraavaa vuotta. Hänen unelmansa oli tulla nunnaksi, mutta lopulta hän päätyi töihin tv-kanavalle.

”Elämä on opettanut minulle sen, että vaikka tulevaisuus saattaa näyttää huonolta, sen ei tarvitse päätyä huonosti. Minulla ei ole enää vanhempiani, ja se on opettanut minut vahvemmaksi”.

Perheniemi neliöb. 17.-23.6.

Vaikka Ivian Sarcosista ei tullutkaan nunnaa, vaan Miss Maailma, hän kertoo haluavansa käyttää nyt saavuttamaansa asemaa auttaakseen muita.

”Ennen muuta haluan auttaa avun tarpeessa olevia, sellaisia kuin minä, joka olen ollut orpo. Haluan auttaa myös vanhuksia ja vaikeuksiin joutuneita nuoria”, televisiokanavalla työskennellyt kaunotar kertoi.

Miss Maailma -kilpailut pidettiin toissa viikonloppuna Lontoossa.