Lontoon piispa avasi kansainvälisen Alfa-konferenssin

 

Kuva: Tommi Koivunen

Alfa-kurssien syntyseurakunnassa Holy Trinity Bromptonissa kesäkuun ensimmäisellä viikolla järjestetty kansainvälinen Alfa-konferenssi kokosi Lontooseen osallistujia yli 100 maasta.

Konferenssin avasi Lontoon piispa Richard Chartres, joka totesi avauspuheessaan, että on aivan mahtavaa olla seuraamassa tällaista konferenssia.

– Uskomme, että Jeesus Kristus on Alfa ja Omega. Hän on Omega, koska hän on Jumalan suunnitelma, Jumalan näky koko ihmiskuntaa varten. Jumalan suunnitelma on, että kaikki taivaassa ja maan päällä tiivistyy Jeesuksessa Kristuksessa, piispa painotti.

Karas-Sana Neliöb. 22.-28.4.

Kaikkien yhteinen

– Alfa-kurssi on hämmästyttävä väline. Olemme kirkon monista osista, meillä on monia erilaisia Jeesuksen Kristuksen palvonta- ja palvelumuotoja. Mutta ei ole minkäänlaista tarkoitusta muodostaa ”Alfa-lahkoa”.

– Tämä metodi, jolla tavoitetaan ja kutsutaan nykyihmisiä suhtautumaan vakavasti Jeesuksen Kristuksen väitteisiin.  Pyhän Hengen voimassa ei lahkouduta. Tämä on palvelus koko kirkolle.

– Tämä on palvelutyötä, ja haluan osoittaa kunnioittavan kiitokseni niille, jotka kehittivät tämän palvelutyön. Erityinen kiitos Nicky Gumbelille, Alfan ”apotille”, piispa kiitteli.

 

Yli 16 miljoonaa on käynyt Alfa-kurssin eri puolilla maailmaa. Kursseja on käynnissä 55 000! Vuodesta 2009 kasvua on ollut 17 %.

 

 
Päivä artikkelibanneri 11.3.- 2024