Ihmisiä ja ilmiöitä: Ovet auki Israelin evakoille – Maailma seuraa ja kommentoi tilannetta Gazassa, Israelissa omaa surua hoidetaan auttamalla maan sisäisiä pakolaisia

LiftariPro auttaa opettamaan Raamattua nuorille

 

Raamatun opettaminen, havainnollistaminen ja sen lukemiseen innostaminen on usein iso haaste nuorten parissa kristillistä työtä tekeville.

LiftariPro – Raamattu käyttöön nuorisotyössä -sivusto on kehitetty avuksi nuoristyötä tekeville. Sivusto tarjoaa laajan ja monipuolisen materiaalipankin, joka on käyttäjälleen ilmainen eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivusto löytyy osoitteesta LiftariPro.fi.

LiftariPro-sivustolta löytyy Raamatun kertomuksiin ja opetuksiin liittyvää ohjaajan materiaalia erilaisille kohderyhmille: kouluikäisille, rippikoululaisille, nuorille ja nuorille aikuisille. Sivustolla on mm. tasokasta videomateriaalia, havainnollistamisvinkkejä, hartaustekstejä ja -ideoita, raamatturyhmämateriaalia, opetustekstejä, pelejä ja leikkejä. Sivuston monipuoliset hakutoiminnot helpottavat sopivan materiaalin löytämistä.
LiftariPro -sivusto on suunniteltu yhteistyössä nuorisotyöntekijöiden kanssa, ja sen on julkaissut Raamatunlukijain Liitto ry.

Karas-Sana Neliöb. 4.-10.12. MJa