Yleinen: Tuomas Enbuske kuvaa luterilaista uskoaan: ”Ei kielilläpuhumista, ei ikoneja, ei suitsukkeita – Sana riittää”

Leikkimielinen joulutesti paljastaa: Hiljaisten suomalaisten sisällä asuukin puuhakas joulumuori!

 

Tampereen ja Vantaan seurakunnat tekivät verkkoon leikkimielisen testin, jonka avulla voi testata, millainen jouluihminen kukin on.

Testissä on yhteensä kymmenen eri vaihtoehtoa. Ykkössijaa pitää Joulumuori. (Ääniosuus 25%). Muut 9 vastausvaihtoehtoa jakautuvat tasaisemmin mutta myös kylpytakissa ja villasukissa viihtyviä paimenia ja joulun estetiikasta villiintyviä enkeleitä on koko joukko.

Joulutesti julkaistiin 16.12. ja se on tehty jo liki 5000 kertaa. Ihmiset ovat innostuneet myös jakamaan tuloksia sosiaalisessa mediassa.

Sansa neliöb. 1.-30.5.

– Teimme testin leikkimielellä mutta onhan se kiinnostavaa myös kuulla, miten ihmiset viettävät joulunsa ja millaisia asioita he arvostavat, kertoo Tampereen seurakuntien viestintäjohtaja Sami Kallioinen.

Testin vastaukset ovat jakautuneet monessa kysymyksessä melko tasaisesti, mutta yksi kysymys sai vastaajat vääntämään liukunapin ääripäihin.

– Yhdessä kysymyksessä selvitetään, mitä vastaajan televisiosta tulee jouluna. Vastausvaihtoehdot ovat Joulurauhanjulistus ja Joulupuu on kärvennetty. Tässä kysymyksessä vastaajilla tuntuu olevan hyvin selkeä kanta – molempiin suuntiin!

Tee testi ja selvitä millainen jouluihminen olet! Testi löytyy osoitteesta www.tampereenseurakunnat.fi/joulutesti

 

Aiheet