”Lähetyskonffa” innostaa nuoria aikuisia

 

Lähetystyöstä kiinnostuneet nuoret aikuiset tapaavat tämän viikon lauantaina lähetyskonferenssi Trans4Missionissa Agricolan kirkossa Helsingissä.

Lähes kaikki suomalaiset lähetysjärjestöt ovat edustettuina tapahtumassa. Järjestelytoimikunnan puheenjohtajan Juhani Aholan mukaan vastaavanlaista yhteistyötä ei ole samassa mittakaavassa aikaisemmin järjestetty.

”Lähetyskonffan” lempinimellä kulkeva yksipäiväinen konferenssi on Suomen Lähetysneuvoston ja Suomen Evankelisen Allianssin yhteisprojekti.

-Parasta näin järjestäjän näkökulmasta on eri lähetysjärjestöjen kanssa tapahtuva yhteistyö ja yhteen hiileen puhaltaminen. Kristittyjen laaja yhteistoiminta vaikuttaa selvästi tapahtuman yleiseen ilmapiiriin.

Jatkis 3.3. – 17.3.2024 Neliö

Konferenssi koostuu kanavista ja opetussessioista, ja huipentuu illan lähetysrukouskokoukseen. Valittavana on 22 eri kanavavaihtoehtoa. Ahola lupaa konferenssin varustavan elämään Jumalan todellisuudessa ja Hänen palveluksessaan.

-Jokaisen kristityn tehtävä on olla mukana lähetystyössä tavalla tai toisella. Lähetystyö on vielä kesken ja on tärkeää, että tiedämme, mitä eri puolilla maailmaa todella tapahtuu.

Transformission haastaa toimimaan

Ahola korostaa myös, että konferenssin tavoitteena on aktivoida mukaan toimimaan, löytämään mahdollisuutensa lähetyskentällä ja kokemaan kristittyjen yhteyttä:

– Konferenssissa voi keskustella useiden lähettien ja lähetysjärjestöjen edustajien kanssa ja ottaa selville erilaisista mahdollisuuksista. Lähetystyö kaipaa hyvin erilaisia ja erilaisilla lahjoilla varustettuja lähettejä!

Konferenssin ajan Acrigolan kirkon alakerta toimii basaarina, jossa kaikki lähetysjärjestöt ovat edustettuina. Yksipäiväisen konferenssin lisäksi torstaina ja perjantaina järjestetään myös missiologiset päivät, joihin on vapaa pääsy.

www.lahetyskonffa.fi

 
Artikkelibanneri perussanoma