Ihmisiä ja ilmiöitä: Koronatartuna oli viedä äänen lisäksi koko Tom Bollströmin elämän – ”Koin olevani Jumalan kanssa kasvokkain” Elämäntaito: Vatikaanin uusi dokumentti listaa ihmisarvon “raskaat loukkaukset” – Ihmisellä on oikeus elämään, ei kuolemaan

Kreikassa Jeesus ”itkee” hallituksen takia

Kreikan Korintissa Jeesus-patsas alkoi ”itkeä” uuden hallituksen tultua valtaan Kreikassa. Ilmiö on kerännyt satamäärin ihmisiä Pyhän Nikolaksen kirkkoon.

Kalajoen Krist. opisto Neliöb. 8.-21.4.

Korintin piispa Dionysios Mantalos sanoo, että 1900-luvulta peräisin oleva ikoni oli märkä siitä erittyvästä nesteestä.

Kreikan pääministeriksi äskettäin valittu Alexis Tsipras on ateisti. Hän kieltäytyi virkaanasettajaisissa perinteisistä juhlallisuuksista, joihin on osallistunut Kreikan ortodoksikirkon arkkipiispa.

Kaikki eivät kuitenkaan ota sosiaalisessa mediassa paisuteltua ilmiötä vakavasti. Newsweek-lehden mukaan kreikkalainen tutkiva toimittaja Jannis Baboulis toteaa, että itkevä ikoni on urbaani legenda, joita Kreikassa tulee ja menee. Tämä lienee kuitenkin ensi kerta, kun ilmiö liitetään politiikkaan.