Ihmisiä ja ilmiöitä: Pastori Matti Hernesaho: ”Jeesus ei ole teinipojille mikään vitsi” Hyvät: Arabien parissa lähetystyötä tekevä Aaron Ibrahim kertoo miten tehdä vaikutus muslimeihin: ”Elä niin kuin opetat”

Kirkkokansan Raamattupäivä lupaa valmiuksia tulevaisuuden kohtaamiseen

 

Kuvituskuva: Istockphoto

Kirkkokansan Raamattupäivässä Kallion kirkossa 19.3.2016 paneudutaan ”käytännönläheisen ja elämänmyönteisen hengellisyyden vahvistamiseen”.

– Annamme välineitä kristityn identiteetin rakentamiseen. Ihmiset haluavat saada tukea niihin paineisiin, joiden keskellä he elävät. Myös sekava kirkollinen tilanne synnyttää tarvetta hakeutua yhteen Raamatun äärelle. Kirkkokansan Raamattupäivän puheenvuorot antavat valmiuksia ja rohkeutta kohdata tulevaisuuden haasteita, kertoo tapahtuman ohjelmatyöryhmän puheenjohtaja Tuomo Heikkilä

Kirkkokansan Raamattupäivä korostaa tiedotteensa mukaan luterilaista herätyskristillisyyttä maassamme. Tapahtumassa puhuvat Teemu Laajasalo, Liisi Jokiranta, Pekka Mäkipää, Leif Nummela, Jussi Miettinen, Mika Tuovinen, Lauri Vartiainen, Marja-Kaarina Marttila, Topi Knihtilä, Pirkko Valkama ja Teijo Peltola.

Perheniemi neliöb. 17.-23.6.

Tapahtuman ohjelmaan kuuluu myös ”Ilta etsijöille”, jonka aiheena on ”rakkauden voima”. Illan juontajana toimii Seppo Palonen. Musiikista vastaavat Palo Trio ja Olli Lehmonen. Puheenvuorot kuullaan Lasse Pesulta ja Seppo Paloselta. Ilta jatkuu rukous- ja sielunhoitopalvelulla.

Koko Raamattupäivän musiikkivastuussa on Ristiveto-yhtye.

Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Tapahtuman järjestävät Kallion seurakunta, Ev.lut. Lähetysyhdistys Kylväjä, Suomen Ev.lut. Kansanlähetys, Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetys ja Suomen Raamattuopiston Säätiö.

 
Artikkelibanneri perussanoma