Ihmisiä ja ilmiöitä: Pastori Matti Hernesaho: ”Jeesus ei ole teinipojille mikään vitsi” Hyvät: Arabien parissa lähetystyötä tekevä Aaron Ibrahim kertoo miten tehdä vaikutus muslimeihin: ”Elä niin kuin opetat”

Kansanlähetyspäivien ohjelmaa katsottavissa netissä heinäkuussa – tapahtuman siirtoa syksylle tutkitaan

 

Kansanlähetyspäivien juhlakenttää Ryttylässä. Kuva: Harri Manninen

Alkuperäisenä tapahtuman ajankohtana 3.–5.7.2020 lähetetään koko perheelle suunnattua ohjelmaa nettilähetyksinä Kansanlähetyksen YouTube-kanavalla.

Vallitseva koronatilanne haastaa Kansanlähetyksen tapahtumajärjestäjänä. Järjestö haluaa tarjota turvallisen tapahtuman osallistujille, kumppaneille ja työntekijöille. Tapahtumajärjestelyjen suhteen noudatetaan viranomaisten ohjeita ja suosituksia.

Alkuperäisenä tapahtuman ajankohtana 3.–5.7.2020 lähetetään koko perheelle suunnattua ohjelmaa nettilähetyksinä Kansanlähetyksen YouTube-kanavalla.

IK-opisto Neliöb. 17.-30.6.

– Koemme tämän hienona mahdollisuutena perinteisen kesätapahtuman rinnalle. Vallitseva tilanne on avannut uusia ovia kohdata ihmisiä netin välityksellä. Jumalan armo näyttäytyy nyt selkeämmin kuin aikoihin, sanoo tapahtumatuottaja Tode Jurvanen.

Kansanlähetys tutkii parhaillaan mahdollisuutta siirtää Kansanlähetyspäivät-tapahtuma pidettäväksi syksyllä 2020.

– Kansanlähetyspäivillä suuressa roolissa on myös tuttavien ja ystävien tapaaminen. Sen vuoksi haluaisimme tarjota mahdollisuuden myös kohtaamiseen ja järjestää tapahtuman syksymmällä, mikäli vallitseva tilanne sen mahdollistaa, kertoo tapahtumakoordinaattori Salla Pulliainen.

Lisätietoja Kansanlähetyspäivien ohjelmasta ja järjestelyistä saa kansanlähetyspäivät.fi nettisivuilta ja Facebook-sivuilta 1.6.2020 mennessä. Salla Pulliainen ja Tode Jurvanen antavat lisätietoja sähköpostitse sekä puhelimitse.

– Jumalan siunausta, varjelusta sekä terveyttä haastavan tilanteen keskellä, toivottaa Kansanlähetyspäivien päätoimikunta.

 
artikkelibanneri Uusi Tie