Elämäntaito: Tuore tutkimus paljastaa: Pojat aiempaa uskonnollisempia, tytöt voivat huonosti ja etääntyvät uskonnosta Ihmisiä ja ilmiöitä: Ovet auki Israelin evakoille – Maailma seuraa ja kommentoi tilannetta Gazassa, Israelissa omaa surua hoidetaan auttamalla maan sisäisiä pakolaisia

Kansan Raamattuseuran toiminnanjohtaja vaihtuu

 

Kansan Raamattuseuran Säätiön hallitus on kutsunut 1. marraskuuta lähtien Säätiön uudeksi toiminnanjohtajaksi pastori Ulla Saunaluoman.

Ulla Saunaluoma seuraa tehtävässä rovasti Hannu Nymania, joka on toiminut KRS:n toiminnanjohtajana vuodesta 2003.

Hannu Nyman jatkaa edelleen järjestön palveluksessa, ja on itse pyytänyt Säätiön hallitukselta mahdollisuutta keskittyä Sana-lehden päätoimittajan tehtäviin sekä opetus- ja julistustyöhön Kansan Raamattuseurassa.

Fida Neliöb. vkot 49-50. MJa

– Minun syvin toiveeni on saada julistaa evankeliumia. Toiminnanjohtajan vaihdoksen myötä KRS saa uuden, osaavan ja monitaitoisen toiminnanjohtajan – ja minä voin keskittyä enemmän kirjoittamiseen ja julistamiseen, sanoo Hannu Nyman.

Pastori Ulla Saunaluoma on työskennellyt Kansan Raamattuseurassa vuodesta 1983. Hän on toiminut nuoriso- ja opiskelijatyönjohtajana sekä palvelutoiminnanjohtajana. Tällä hetkellä hän on Kansan Raamattuseuran varatoiminnanjohtaja.

– Tehtävämme on edelleen armon evankeliumin vieminen eteenpäin. On myös etsittävä rohkeasti uusia tapoja toteuttaa tehtäväämme tässä ajassa. KRS on tunnettu myös yhteistyövalmiudestaan. Sitä tarvitaan edelleenkin, uusi toiminnanjohtaja linjaa.

Ulla Saunaluoma on koulutukseltaan pastori ja työnohjaaja.