Elämäntaito: Vatikaanin uusi dokumentti listaa ihmisarvon “raskaat loukkaukset” – Ihmisellä on oikeus elämään, ei kuolemaan

Kallion seurakuntaneuvosto äänesti Riikka Reinan seurakunnan uudeksi kirkkoherraksi

 

Kuva: Maru Lemmetty

Kallion seurakunnan uusi kirkkoherra on Riikka Reina. Seurakuntaneuvosto valitsi hänet tehtävään illan kokouksessaan.

Seurakuntaneuvosto äänesti ehdokkaiden välillä. Riikka Reina sai 15 ääntä ja Kirsi Rantala 2 ääntä. Virkaa haki 17 hakijaa.

Riikka Reinalla, 42, on laaja ja monipuolinen työkokemus kirkossa ja koulutussektorilla. Teologian maisteri Riikka Reina on toiminut seurakuntapastorina ja kasvatuksen työalavastaavana Paavalin seurakunnassa, kouluttajana Seurakuntaopistossa ja kehittämispäällikkönä Kirkkopalvelut ry:ssä. Kokemusta muutosjohtamisesta Reinalla on kertynyt muun muassa Agricolan kehittämisyksikön johdossa. Tällä hetkellä hän toimii asiantuntijana ja vt. toimitusjohtajana Ammattiosaamisen kehittämisyhdistyksessä  AMKE:ssa.

Kalajoen Krist. opisto Neliöb. 8.-21.4.

”Valinnassa painotimme erityisesti monipuolista johtamiskokemusta ja valmiutta auttaa seurakuntaa uudistumaan niin, että pystymme entistä paremmin kohtaamaan jokaisen alueen asukkaan.”, kertoo seurakuntaneuvoston kokousten puheenjohtaja Johanna Hautakorpi. ”Riikka Reinasta saamme rohkean kirkkoherran, jolla on vahva näky kaikkien yhteisestä kirkosta.”, hän sanoo.

Kallion seurakunnan kirkkoherran virka tuli auki, kun viran edellinen haltija Teemu Laajasalo valittiin piispaksi syksyllä 2017.

Kirkko Helsingissä tiedotus