Ihmisiä ja ilmiöitä: Pastori Matti Hernesaho: ”Jeesus ei ole teinipojille mikään vitsi” Hyvät: Arabien parissa lähetystyötä tekevä Aaron Ibrahim kertoo miten tehdä vaikutus muslimeihin: ”Elä niin kuin opetat”

Julkkiksetkin odottavat tosirakkautta

 

Jessica Simpson

True Love Waits, eli Tosirakkaus odottaa -kampanja tähtää esiaviollisesta seksistä pidättäytymiseen, johon monet julkisuuden henkilötkin ottavat avoimesti osaa.

Avoimesti kristityt julkkikset toimivat rohkaisuna kaikille muillekin kristityille. Monet kristityt kuuluisuudet ovat myös kertoneet pidättäytyvänsä seksistä avioliittoon saakka. Heihin kuuluvat muun muassa Frendit-sarjan tähti Lisa Kudrow, Twilight-elokuvissa esiintyvä Taylor Lautner sekä laulaja-näyttelijä Jessica Simpson.

Jalkapallomaailman brasilialaiset tähdet Ricardo Kaká sekä David Luiz ovat myös Tosirakkaus odottaa -kampanjan puolestapuhujia. Avoimesti uskostaan puhuva David Luiz kertoo Christian Today:n artikkelissa ihailevansa Kaká:aa sekä kristittynä että jalkapalloilijana. ”Kristinusko antaa minulle voimaa ja inspiraatiota”, David Luiz tiivistää.

Perheniemi neliöb. 17.-23.6.

Lähde: Christian Today
Kuva: Wikimedia commons