Ihmisiä ja ilmiöitä: Pastori Matti Hernesaho: ”Jeesus ei ole teinipojille mikään vitsi” Hyvät: Arabien parissa lähetystyötä tekevä Aaron Ibrahim kertoo miten tehdä vaikutus muslimeihin: ”Elä niin kuin opetat”

Sanan Suvipäivät kutsuvat lähelle

 
Kansan Raamattuseuran juhlavuoden Suvipäivät vietetään Vivamossa, Lohjalla.

Sanan Suvipäivien juhlateltta pystytetään Vivamoon viikkoa ennen juhannusta.

Kansan Raamattuseuran kesäjuhlat Sanan Suvipäivät järjestetään 12. -14.6. Vivamossa, Lohjalla.

KRS juhlistaa 70. juhlavuottaan tarjoamalla huipputason musiikkia ja runsaasti raamatunopetusta.

‒  Suvipäivillä konsertoivat Johanna Iivanainen ja Lauluyhtye Rajaton. Olemme kutsuneet yhteen myös KRS:n eri kuoroissa laulaneita ihmisiä. Juhlakonsertissa kuullaan lauluja vuosien varrelta KRS:n musiikkityöstä, kertoo juhlien järjestelyistä vastaava Kalle Virta.

Perheniemi neliöb. 17.-23.6.

– Tapahtuman teema on KRS:n koko juhlavuoden otsikko Lähellä.  Jumala tulee lähelle ihmistä Jeesuksessa.  Meillä on Jumala, joka kutsuu lähelleen, Jumala joka haluaa puhua ihmiselle ja haluaa lähettää meitä taas lähelle ja kauas viemään viestiään.

Teema nousee esille puheissa, raamattuopetuksissa ja kanavissa, joissa puhutaan ihmissuhteista, isovanhemmuudesta, suhteesta puolisoon, elämän kriiseistä ja ajankohtaisista asioista.

– Raamattuopetukselle on varattu paljon aikaa ja tilaa. Pääohjelman raamattutuntien lisäksi tarjolla on non-stop -periaatteella puolen tunnin opetuksia teemana Ihminen lähellä Jumalaa.

Vivamon Lastenkylässä piispa Tapio Luoma siunaa lauantaina 13.6. käyttöön talkoilla rakennetun Pyhän Lapsen kirkon.

Kanavissa puhutaan vanhemmuuden ja perheen kysymyksistä sekä elämän kriisit. Kuulumisia Euroopan hengellisestä kentästä tuovat Agape Europen johtaja Javier Garcia ja Markku Happonen. Päätoimittaja Heli Karhumäki puolestaan on kutsunut lehdistöneuvos Vesa-Pekka Koljosen ja Suomen kuvalehden entisen päätoimittajan Tapani Ruokasen keskusteleman kristillisen median tulevaisuudesta ja kristillisen journalismin laadusta Suomessa. Saako hengellisyys tilaa mediassa ja kohdellaanko kirkkoa ja kristittyjä palstoilla reilusti, Karhumäki kysyy keskustelussa.

Rukouksen teemoihin keskitytään Vivamon kirkossa. Vivamon Raamattukylässä voi nähdä esityksen Marian miekka.

Viikonloppu huipentuu juhlamessuun sunnuntaina 14.6. Messussa saarnaa KRS:n toiminnanjohtaja Ulla Saunaluoma ja liturgina on Kalle Virta. YLE1 lähettää messun televisiosta sunnuntaina 21.6.

– Tervetuloa juhlimaan kanssamme Vivamon vehreisiin maisemiin, Kalle Virta toivottaa.

Rajattoman konserttiin on pääsylippu, kaikki muut konsertit ovat ilmaisia. Jos haluaa varmistaa paikkansa Rajattoman konserttiin, lipun voi varata etukäteen Lippupalvelusta.

Sanan Suvipäivät 12.–14.6. Vivamossa, Lohjalla

www.suvipaivat.fi

facebook.com/sanan.suvipaivat