Yleinen: Tuomas Enbuske kuvaa luterilaista uskoaan: ”Ei kielilläpuhumista, ei ikoneja, ei suitsukkeita – Sana riittää”

Juhliva Radio Dei palkitsee yleisön radiosuosikkeja

 

Anu Lehtipuu

Viisitoista vuotta täyttävä Suomen ainoa valtakunnallinen kristillinen radiokanava Radio Dei järjestää torstai-iltana juhlakonsertin, jossa se palkitsee myös kanavan historian parhaan gospelartistin, gospelkappaleen ja suosikkijuontajan. Valinnan ovat tehneet kuuntelijat, jotka ovat päässeet syksyn aikana äänestämään omaa suosikkiaan.

Radio Dei juhlii 15-vuotista taivaltaan torstaina kello 18 Helsingissä järjestettävässä juhlakonsertissa, jossa kuullaan rakastetuimpia kappaleita Radio Dein historian varrelta. Kapellimestari Antti Vuoren johtaman yhdestätoista muusikosta koostuvan juhlaorkesterin solisteina kuullaan muun muassa Petri Laaksosta, Heidi Simojokea, Hanna-Maria Heleniusta, Tommi Kaleniusta ja Jukka Leppilampea.

Solisteista Hanna Ekola joutui torstaiaamuna peruuttamaan esiintymisensä äkillisen sairastumisen vuoksi, mutta orkesteria johtava Antti Vuori lupaa ”järjestää tilalle ammattilaissijaisen, joka selviää juhlayleisölle paikan päällä”.

Janoinenlammas.fi neliöb.8.5.-4.6.

Juhlan juontaa stand-up -koomikko ja Radio Deistä tuttu radiokolumnisti Mikko Vaismaa.

Juhlakonsertti järjestetään Helsingin Saalem-seurakunnan tiloissa Hakaniemessä.

– Paikka tarjoaa mainiot puitteet juhlakonsertille, koska tila on meille riittävän suuri ja tila on toteutettu niin, että koko juhlayleisöllä on hyvä näkyvyys lavalle, toteaa Radio Dein päätoimittaja Kirsi Rostamo.

Juhlassa palkitaan yleisöäänestyksen perusteella Radio Dein historian paras gospelartisti, paras gospelkappale sekä kuuntelijoiden suosikkijuontaja.

Viidessätoista vuodessa Helsingissä aloittaneesta paikallisesta kristillisestä radiosta on kasvanut valtakunnallinen.  Tutkimusten mukaan Radio Dein on Suomen tunnetuin kristillinen media, jolla on vakituisia viikkokuuntelijoita noin 200.000.

 
Dei, herätys, artikkeliban 7.2.- (1/2)