Uutiset: Intialainen Vishal Mangalwadi toivoo länsimaiden palaavan koulujensa ja yliopistojensa kristillisille juurille

Jonna Tervomaan musiikkivideo nostaa esiin omaishoidon haasteet

 

Jonna Tervomaa esiintyy uudella videollaan vakavoituneena.

Tänään julkaistun Jonna Tervomaan Tikapuut –singlen musiikkivideo on herättänyt huomiota ja keskustelua sosiaalisessa mediassa. Elokuvaohjaaja Mika Ronkaisen ohjaamassa videossa omaishoitajan arki, haasteet, surut ja ilot näytetään koreilemattomana.

Jonna Tervomaa lähestyi itse arvostamaansa Ronkaista musiikkivideon tiimoilta  keväällä. Jonna pyysi Ronkaista kuuntelemaan Tikapuut -kappaleen ja harkitsemaan yhteistyötä.

– Halusin tarinalle herkän, mutta voimakkaan kuvituksen ja hienotunteisen käsittelyn, Tervomaa sanoo.

Janoinenlammas.fi neliöb.8.5.-4.6.

Laulaja kertoo Ronkaisen kertoneen tälle videon käsikirjoituksen puhelimessa.

– Vaikutuin ja päätimme ryhtyä rohkeasti yhteistyöhön. Mika piti ehdottoman tärkeänä, että esitän itse toisen rooleista. Ja Sirkka Littow vastanäyttelijänä oli tavattoman viehättävä ja inspiroiva nainen, Tervomaa kertoo.

Videolla väsynyt ja riutuneen oloinen Tervomaa puurtaa kotitöiden kimpussa arkisessa ympäristössä oululaisessa omakotitalossa. Laulun sanoissa, mitä tapahtuu, kun ei enää jaksa. Sanoissa nostetaan esiin myös uupuneen ihmisen taivaskaipuu.

”Tikapuut kertoo mielessäni paljon muustakin, kuin Ronkaisen valitsema tarina esittää, mutta videon tarinassa toteutuu uskomattoman hienosti kaikki lauluun ladattu tunne.”

Katso Tikapuut -video täältä.

 
Dei, herätys, artikkeliban 7.2.- (1/2)