Jo yli 10 000 ihmistä 90 maassa on ladannut puhelimeensa Domini Lifen

 
Domini Life -älypuhelinsovellus auttaa virkistämään rukouselämää.

Domini Lifen suosituimmat ominaisuudet ovat oman rukoussuunnitelman tekeminen ja rukousseinä. Rukousseinälle jätetään keskimäärin 300-350 aihetta vuorokaudessa.

Domini Life -älypuhelinsovelluksen latausten määrä ylitti hiljattain 10 000:n rajapyykin. Sovelluksen syyskuussa julkaistu englanninkielinen versio on laajentanut käyttäjäkuntaa muihinkin kuin suomenkielisiin.

Tällä hetkellä Domini Lifellä on käyttäjiä 90 maassa. Eniten käyttäjiä löytyy Suomen jälkeen Virosta, Espanjasta, Intiasta, Venäjältä, Yhdysvalloista, Itävallasta, Saksasta ja Kyprokselta.

– Käyttäjiä on yllättävissäkin paikoissa, kuten Arabiemiraateissa, Vietnamissa, Papua-Uudessa-Guineassa, Etelä-Koreassa, Libanonissa, Omanissa, Australiassa, Azerbaidžanissa ja monissa Afrikan maissa, kertoo Domini Life -hankkeen vetäjä, Medialähetys Sanansaattajien (Sansa) verkostotoiminnan johtaja Mervi Viuhko.

Dei Neliöb.20.9.-11.10. MJa

Uusi #-ominaisuus julkaistaan Kirkkopäivillä

Domini Lifen suosituimmat ominaisuudet ovat oman rukoussuunnitelman tekeminen ja rukousseinä. Rukousseinälle jätetään keskimäärin 300–350 rukousaihetta vuorokaudessa. Luvussa ovat mukana myös alkuperäiselle rukousseinälle eli Sansan nettisivujen kautta jätetyt rukousaiheet.

Käyttäjiltä saadun palautteen mukaan sovellukseen on kehitetty uusi #-ominaisuus, joka julkaistaan Kirkkopäivillä Jyväskylässä 18. toukokuuta pidettävässä tilaisuudessa Millainen on tulevaisuuden digitaalinen unelmakirkko? Uusi toiminto mahdollistaa oman rukouksen merkitsemisen #-tunnisteella.

– Toiminnon toivotaan palvelevan rukousryhmiä, lähetystyön aiheiden erottautumista ja alueellisesti eri seurakuntien toimintaa. Esimerkiksi messua toimittava pappi voi hakea oman seurakunnan #-merkittyjä rukouksia ja liittää niitä esirukousosioon, Mervi Viuhko selventää.

Uutisia ja ajankohtaista jo 23 verkkosivulta

1,5 vuotta sitten julkaistu Domini Life on Medialähetys Sanansaattajien ja Kansan Raamattuseuran yhteinen hanke, jossa on mukana suuri joukko yhteistyökumppaneita, kuten kristillisiä medioita, järjestöjä ja kirkkoja.

Mediat-osiossa on luettavissa uutisvirtaa 23 verkkosivulta: evankeliset.net, evl.fi, eraamattuopetus.fi, katolinen.fi, kirkkommelähetys.fi, kotimaa24.fi, kylvaja.fi, minuuttihartaus.fi, missionmen.fi, om.fi, opendoorsfinland.fi, ort.fi, piplia.fi, radiodei.fi, sana.fi, sanansaattaja.fi, sansa.fi, sansaTV.fi, seurakuntalainen.fi, toivoanaisille.fi, uusitie.fi, verkkokirkko.fi sekä uusimpana tulokkaana martyyrienaani.fi.

Domini Life on maksutta ladattavissa Android- ja iOS-laitteille nettisivulta domini.life tai sovelluskaupoista.

 
Sansa artikkeliban 9.9.-22 alkaen,MJa