Jippu ehdolla Vuoden radiojuontajaksi: ”Olen iloisesti hämmästynyt”

 

Pop-musiikin parrasvalot kirkon töihin ja radion keskusteluohjelmiin vaihtanut laulaja-lauluntekijä Jippu on ehdolla Vuoden radiojuontajaksi media-alan RadioAwards-kilpailussa.

Viikoittain Radio Deissä kuultava Jippu & Rainer Friman ja ihmisen ääni -ohjelma on ehdolla ”radioalan Venla-palkinnon” eli RadioAwardsin saajaksi. Jippu on ehdolla myös Vuoden juontaja -kategoriassa. Palkinnot jaetaan RadioGaalassa maaliskuussa.

– Olen iloisesti hämmästynyt, kun minut on valittu ehdolle Vuoden radiojuontajaksi. Ihmisen ääni -ohjelmaa on ollut ilo tehdä ja olen todella kiitollinen, että se on koskettanut ihmisiä, kommentoi Jippu ehdokkuuttaan.

IK-opisto neliöb. 15.-28.7.

Jippu & Rainer Friman ja ihmisen ääni -ohjelmasarjaa tuottava Radio Dein ohjelmajohtaja Kai Kortelainen kuvaa sarjan salaisuudeksi rohkeutta ja äärimmäistä rehellisyyttä.

– Jippu ei pyri olemaan toimittaja vaan keskustelija laittaen itsensä ja persoonansa likoon, mikä saa myös vieraat vapautumana ja avautumaan. Se puhuttelee kuulijoita.

Vuosi sitten helmikuussa käynnistynyt ohjelmasarja on saanut runsaasti mediahuomiota. Viimeisimmässä jaksossa viihdetaiteilija Joel Hallikainen avaa suhdettaan alkoholiin ja kertoo rakkauden löytämisestä kivun keskeltä. Jaksoa siteeraava artikkeli oli muun muassa Iltalehden verkkosivujen toiseksi luetuin juttu keskiviikkona 18. tammikuuta.

Vuoden radio-ohjelma ja juontaja valitaan yleisöäänten perusteella. Ehdokkaita on mahdollisuus äänestää nettiosoitteessa www.radiomedia.fi. Äänestys päättyy 5. helmikuuta. Voittajat julkistetaan Radiogaalassa 31. maaliskuuta.

 
Dei, retroäijät, artikkeliban 31.5.- (1/2)