Jari Sinkkonen valitsee vuoden 2017 kristillisen kirjan

 

Jari Sinkkonen. Kuva: Veikko Somerpuro/WSOY

Mikä kristillinen kirja on herättänyt keskustelua tai koskettanut meitä suomalaisia viimeisen vuoden aikana? Esiraati valitsee kilpailuun ilmoitettujen teosten joukosta kuusi kirjaa loppukilpailuun.

Loppukilpailukirjat julkistetaan lokakuun alussa. Vuoden kristillinen kirja -kilpailun voittaja sekä yleisöäänestyksen voittaja julkistetaan Helsingin kirjamessujen yhteydessä järjestettävässä yleisötilaisuudessa 29.10.2017.

Voittajakirjan valitsee tänä vuonna lastenpsykiatri Jari Sinkkonen.

Hesp 2019 neliöbanneri, elokuu

– Olen iloinen pyynnöstä valita vuoden kristillinen kirja, Jari Sinkkonen sanoo, – Toivon hyvältä kristilliseltä kirjalta, että se olisi pikemminkin ajatuksia herättävä kuin paasaamista yhdestä asiasta.

Hyvä kristillinen kirja puhuttelee laajasti

– Luonnollisesti tekstin täytyy olla hyvää ja elävää ja sen pitää puhutella lukijaa – mielellään niitäkin, jotka eivät ole ihan varmoja kristillisyydestään.

Vuoden kristillinen kirja valitaan tänä vuonna 24. kerran. Kristilliset kustantajat ry:n järjestämä kilpailu on avoin kaikille kustantajille. Voittanut teos palkitaan 2 000 euron rahapalkinnolla. / Kristilliset kustantajat ry

 
PS Norvanto Hedelmästään puu tunnetaan