Jari Sarasvuo lupautui saarnaamaan Kallion kirkkoon

Jari Sarasvuo keskusteli Teemu Laajasalon kanssa siitä

Kallion kirkkoherra Teemu Laajasalo kutsui mediapersoona Jari Sarasvuon saarnaamaan Helsingin Kallion seurakuntaan ”ilman määkimisiä ja vuoden sisällä”. Sarasvuo lupautui saarnaajaksi Laajasalon toimittamaan jumalanpalvelukseen suorassa Nelosella nähdyssä Sarasvuon tv-show´ssa torstai-iltana.

Jari Sarasvuo kertoi suorassa televisiolähetyksessä liittyneensä takaisin kirkkoon, josta erosi 25 vuotta sitten. – Olen ajatellut, että se tarjoaa paremman vaihtoehdon loppuelämääni, Sarasvuo perusteli ratkaisuaan.

Jari Sarasvuo sanoi kirkon sanoman ja Jeesuksen opetusten tulleen hänelle viime vuosien aikana tärkeiksi. Samaan aikaan hän sanoi olevansa huolissaan kirkon tilasta.

Sansa kesäkeräys artikkelin alle

– Näin ei voi jatkua. Kirkolla on upea ydinsanoma, mutta papit määkivät lammasmaisesti saarnojaan betonibunkkereissa, Sarasvuo sivalsi.

– Älä sinä määi, vaan tule pitämään voimallinen saarna Kallioon, Teemu Laajasalo haastoi Sarasvuota.

Muutaman sekunnin mietittyään Jari Sarasvuo otti haasteen vastaan ja puhkui jo lähetyksen lopulla evankelistan intoa:

– Olemme päättäneet Teemu Laajasalon kanssa rakentaa Kalliosta uuden Jerusalemin. Juha Tapio (Sarasvuon lähetyksen toinen vieras) tulee laulamaan samaan tilaisuuteen, jossa minä saarnaan, Sarasvuo heitti.

Teemu Laajasalo isännöi Radio Dein Toivon tuomiokapitulia perjantaisin klo 16-17 (uusinta tiistaisin klo 19-20). ”Mitä tapahtuu, kun ihminen ei täytä herätysliikkeen ihanteita?” kysyy Teemu Laajasalo vanhoillislestadiolaistaustaiselta papilta Mari Leppäseltä perjantaina 4.10.

Juha Tapio on vieraana Radio Dein suorassa Parempi Huomen -lähetyksessä tiistaina 8.10.

Radio Dei Radiot_fi