Elämäntaito: Aatelisnaiset auttajina – kolme tarinaa siitä, miten ylhäiset syttyivät diakonialle

Italian The Voice -voittaja julkaisee levyn

 

Italian The Voice -kilpailun keväällä voittanut nunna Cristina Scuccia sai rahapalkinnon lisäksi levytyssopimuksen Universal-levy-yhtiön kanssa. Nyt pienen hengähdystauon jälkeen, kerrottiin julkisuuteen, että häneltä on tulossa debyyttilev

Italialainen nunna Cristina Scuccia aiheutti kohun esittämällä Alicia Keysin No One -kappaleen maansa kykyjenetsintäohjelmassa, The Voice of Italyssa keväällä. Tuomareiden leuat loksahtivat heidän käännyttyään katsomaan esiintyjää. Upean äänen takana olikin nunna. Sisar Cristina voittikin koko kisan kesäkuun alussa.

Voiton lisäksi hän sai levytyssopimuksen Universal-levy-yhtiön kanssa. Nyt pienen hengähdystauon jälkeen, kerrottiin julkisuuteen, että häneltä on tulossa debyyttilevy – juuri sopivasti joulumarkkinoille.

Sansa neliöb. 1.-30.5.

Vaikka nunna Cristinasta tulikin tähti yhdessä yössä, hän on pitänyt jalat tiukasti maassa. Hän uudisti heinäkuun lopussa luostarilleen lupauksensa köyhyydestä, kuuliaisuudesta ja puhtaudesta ja aikoo tehdä lopullisen luostarilupauksen neljän vuoden päästä. Näin kertoo National Catholic Register.