IRR-TV jatkaa toimintaansa entiseen tapaan AlfaTV:n konkurssin jälkeen

 

IRR-TV hallinnoi myös jatkossa AlfaTV:n aiemmin vuokraamaa toimitilaa ja TV-tuotantokalustoa.

IRR-TV:n toiminta jatkuu normaalisti, vaikka AlfaTV ajautui maksukyvyttömänä konkurssiin perjantaina 26.11., IRR-TV:n tiedotteessa kerrotaan.

”IRR-TV:n tavoitteena on edistää kristillistä medialähetystyötä niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Tekemämme medialähetystyö ja humanitäärinen avustustyö jatkuvat edelleen. Työhön kuuluu muun muassa humanitäärinen avustus- ja kirjallisuustyö Ukrainassa, satelliittiTV-työ islamilaisessa maailmassa ja mediatyötä juutalaisen kansan parissa. Kaikki näihin kohteisiin kerättävät varat toimitetaan medialähetystyöllemme samalla tavalla kuin tähänkin saakka”, IRR-TV:n tiedotteessa todetaan.

Tiedotteessa korostetaan, että eri kohteisiin lahjoitetut varat eivät ohjaudu AlfaTV:n taustalla toimivan Brilliance Communications Oy:n konkurssipesään.

Sansa Neliöb. 13.2.-12.3.

IRR-TV on yksi konkurssipesän päävelkojista.

”IRR-TV:n hengelliset ohjelmat ovat näkyneet AlfaTV -kanavalla. Olemme kiitollisia noin kymmenestä vuodesta, jolloin saimme välittää evankeliumia lineaaritelevision kautta suomalaisille. Emme kuitenkaan lopeta suomenkielisten kristillisten ohjelmien tuotantoa, vaan etsimme uusia kanavia sisällöillemme.”

IRR-TV hallinnoi myös jatkossa AlfaTV:n aiemmin vuokraamaa toimitilaa ja TV-tuotantokalustoa. Uusi toimitila otettiin käyttöön keväällä 2020.

Kristillinen medialähetysjärjestö IRR-TV ry on voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen yhdistys, joka toimii lahjoitusvaroin. Järjestöllä on poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa varainkeruuseen Suomessa. 

 

 

Aiheet

,