Huumorikaksikko ruotii kristikansan pulmia Radio Deissä

 

Radio Dei tekee uuden aluevaltauksen tuomalla seurakuntaelämästä ammentavan huumorisarjan radioaalloille. ”Väsymättömiksi seurakuntasisariksi ja Jumalan juoksutytöiksi” itseään tituleeraavat sketsihahmot Irja ja Inkeri aloittavat uuden viikoittaisen ohjelmasarjan kristillisessä radiossa uudenvuodenpäivänä.

Irja ja Inkeri paneutuvat ohjelmassaan uskoon ja uskontoon liittyviin vakaviin aiheisiin huumorin keinoin. Ohjelmassa käsitellään vakavia aiheita – kuten pelkoa, syntiä ja maailman luomista – kuitenkin otsan rypistymistä karttaen. Osansa sanailusta saavat kristikansan moninaiset ongelmakohdat Irja & Inkeri -duon ylistyslauluesityksillä höystettynä.

Makasiinityyppisessä huumoriohjelmassa kuullaan muun muassa KKR (Koko Kansan Raamattupiiri) ja Postilaatikko -osiot sekä Irjan ja Inkerin toimittamia Reportageja.

OM neliöb 29.3-11.4. MJa

– Tarjolla on uutta ja virkistävää näkökulmaa Raamattuun nojautuen unohtamatta pitkää omakohtaista kokemusta. Ohjelma tulee olemaan siunauksena koko Suomen kansalle, Irja ja Inkeri vakuuttavat.

Irja & Inkeri Radio Deissä keskiviikkoisin klo 19.55-20.10 tammikuun 1. päivästä alkaen. Uusinta lauantaisin klo 23.45-24.00 ja maanantaisin klo 14.15.

 
Radio Dei Radiot_fi