”Helagospel on miellyttävän kokoinen tapahtuma”

 

Helagospel on nimensä mukaisesti vuosittain helatorstain aikaan järjestettävä gospeltapahtuma Noormarkussa. Tapahtumaan mahtuu hyvän ohjelman lisäksi paljon talkoolaisia. Juha Lavapuro on yksi heistä.

Espoossa asuva Juha Lavapuro on ollut riparista lähtien seurakuntanuorten kanssa talkoolaisena järjestämässä Helagospelia.

– En käynyt ennen talkoohommia tapahtumassa, mutta olen ollut noin 3-4 kertaa mukana talkoolaisena, Lavapuro kertoo.

Parikanniemisäätiö neliöb. 6.-12.8. MJa

Lavapuro on toiminut esimerkiksi roudarina ja housebandissa. Talkooporukan kanssa hän on rakentanut lavoja ja kasannut äänentoistoja.

Seurakuntayhteyttä tapahtuman kautta

Helagospel on gospeltapahtuma, jossa on nuorille suunnattua ohjelmaa musiikin ja opetusten parissa. Päivällä on koulukonsertti ja varsinainen tapahtuma illalla. Vaikka tapahtuma on pääasiassa suunnattu nuorille, sinne ovat kaikenikäiset tervetulleita. Tapahtumassa on hyvä tilaisuus nähdä muita kristittyjä nuoria ja kokea seurakuntayhteyttä.

Helagospelissa soittaa moni gospelmuusikko ja tarjolla on muita esiintyjiä ja puhujia sekä mukavasti porukkaa.

”Pienessä tapahtumassa ei huku ihmisjoukkoon.”

– Helagospel on miellyttävän kokoinen tapahtuma. Isoissakin tapahtumissa on omat puolensa, mutta on kiva, että pienessä tapahtumassa ei huku ihmisjoukkoon, Lavapuro sanoo.
Hän kertoo myös pitävänsä siitä, että tapahtuma on kunnolla toteutettu. Jos siis kammoaa ihmispaljoutta, on Helagospel sopiva tapahtuma!

Mikä: Helagospel
Missä: Noormarkussa
Milloin: 18. toukokuuta

Teksti Lina Simojoki | Kuvat Juha Lavapuron albumi, Pixabay/akinwunmik

Lue juttu kokonaisuudessaan osoitteesta Nuotta.com!