GLS:n uusi keulakuva ja isäntä on pastori Craig Groeschel

 

Craig Groeschelin perustaman Life.Churchin tavoitteena on johdattaa ihmisiä seuraamaan Jeesusta. Suomessakin suosittu Raamattu-sovellus on yksi keino, joilla he ovat tuoneet Raamatun ihmisten käsiin päivittäin. Kuva: Global Leadership Network

Global Leadership Summit -johtajuuskoulutuksen isäntänä aloittaa Life.Church-seurakunnan perustaja, joka uskoo, että kaikki joko nousee tai kaatuu johtajuuden ansiosta tai vuoksi.

Pastori, kirjailija Craig Groeschel on parin vuoden ajan ollut entistä keskeisempi puhuja GLS:ssä eli Global Leadership Summit -johtajuuskoulutuksessa. Nyt hän on sitoutunut vieläkin vahvemmin ja lupautunut tapahtuman keulakuvaksi ja isännäksi. 

Groeschel on kymmenellä eri Yhdysvaltain paikkakunnalla toimivan Life.Church-seurakunnan perustaja ja johtava pastori. GLS-tapahtumien lisäksi hänet tunnetaan Suomessa kirjoista Chazon – oma elämä uusin silmin (suom. Marja Hemmer), Se jokin, Kristitty ateisti, Sielu puhdistuskuurilla (suom. Merja Pitkänen) ja #vaikeavalinta (suom. Johanna Hartikainen). 

ELY Ry, Neliöb. 18.-24.3. MJa

Kansainvälisen koulutuksen taustayhteisö on Global Leadership Network (GLN). GLN:n vuosittain  elokuussa järjestämä koulutus taltioidaan ja esitetään ympäri maailmaa videokonferenssina. 

Puhujakaarti on aina vaikuttava. Muun muassa menestyskirjailija ja konsulttiyritys The Table Groupin perustaja Patrick Lencioni on ollut usein puhujana. 

 

Jokainen voi vaikuttaa

GLS:n erityisosaajana Groeschelin tehtävänä on vahvistaa eri tehtävissä toimivien johtajuutta ja kannustaa jokaista vaikuttamaan omassa yhteisössään. Perusajatuksena onkin: jokainen voi vaikuttaa! Sen vuoksi pääpaino on siirretty johtajuuteen, ei niinkään johtajan ominaisuuksiin, sillä niin kotiäiti kuin suuryrityksen pääjohtajakin nimenomaan vaikuttavat seuraajiinsa. 

– Craig on ollut mukana GLS-johtajuuskonferenssissa useita vuosia, ja olemme innoissamme uudesta, entistä virallisemmasta ja pitkäaikaisemmasta suhteesta, sanoo GLN:n johtaja Tom De Vries.  

– Jokainen meistä uskoo, että kaikki nousee tai kaatuu johtajuuden ansiosta tai syystä. Aikamme maailmassa ei siis ole mitään tärkeämpää kuin johtajuuteen panostaminen, Groeschel sanoo. 

Hän ja hänen vaimonsa Amy kertovat myös, että GLS on innostanut heitä vuosi toisensa jälkeen ja että Pyhä Henki on puhunut heille henkilökohtaisesti konferensseissa erilaisista asioista ja aloitteista.

Suomessa GLS-konferensseja on ollut jo yli 10 vuotta.  

– Olen saanut GLS:stä aina innostusta ja vahvistusta. Lisäksi olen motivoitunut paremman minäni kehittämisessä.

– Se, että jokainen ihminen on arvokas, on ollut jo vuosia punaisena lankana GLS:ssä. Sen korostaminen on kolahtanut ainakin minuun ja auttanut minua kehittymään johtajana. Ja parasta on, että näkyämpäri täyttyy GLS:ssä joka kerta! Suosittelen ehdottomasti tätä kaikille — myös oman elämänsä — johtajille, sanoo neuvottelutilojen AV-suunnittelua ja toteutusta tarjoavan Presson Oy:n toimitusjohtaja Hannu Iljanto.

Tämän vuoden marraskuussa Suomessa järjestetään kolme GLS-konferenssia: Helsingissä, Tampereella ja Seinäjoella.

 
Päivä Osakeyhtiö, ilmainen artikkelibanneri kevät 2023