Elämäntaito: Aatelisnaiset auttajina – kolme tarinaa siitä, miten ylhäiset syttyivät diakonialle

Frederik ja Martina Aitolehti tulkitsevat lähetysjärjestön joulutervehdyksen

 

Martina Aitolehti pukeutui \”Aito joulu\” -kampanjaa varten enkelimäiseen asuun.

KATSO VIDEO. Rempseämaineinen iskelmälaulaja Frederik, povipommina tunnettu Martina Aitolehti ja Dingo-yhtyeen solisti Neumann esiintyvät Suomen Pipliaseuran tuottamalla uudella joulusinglellä ”Aito joulu”. Pipliaseura on valjastanut kolmikon kampanjaansa, jota esitellään verkossa myös ”Kohujoulu”-nimellä.

Frederik, Martina Aitolehti ja Neuman ovat levyttäneet Aito joulu -kampanjaa varten joulusinglen sekä tehneet Esa Niemisen säveltämään ja Sinikka Svärdin sanoittamaan kappaleeseen musiikkivideon, jota levitetään lähinnä verkossa.

Kampanjassa ovat 200-vuotisjuhliaan viettävän Pipliaseuran ohella mukana Helsingin, Espoon ja Vantaan seurakuntayhtymät. Lähetysjärjestö ja pääkaupunkiseudun seurakuntayhtymät ovat  valinneet kampanjan yhteistyökumppaniksi Seiska-lehden.

Sansa neliöb. 1.-30.5.

– Hienoja, pitkän ja mahtavan uran tehneitä tyyppejä molemmat. En kai voi muuta olla kuin iloinen ja kovin imarreltu tästä, kehui Martina Aitolehti solistikumppaneitaan Seiskalle.

– Tästä tulee jouluevergreen. Tämä tulee soimaan seuraavat viisisataa vuotta Suomen kansalle, kommentoi Frederik kolmikon tuotosta.

Järjestäjien mukaan ”Aito joulu -kampanja ei anna valmiita vastauksia, ei opeta eikä käännytä. Mutta se herättää miettimään, onko nykymenossa ja omassa elämässä jotain, mikä voisi olla toisin.”

Katso Frederikin, Martina Aitolehden ja Neumanin ”Aito joulu” -video.

 
Dei, aamuvirkut, artikkeliban 7.2.- (2/2)