Evankelista Reinhard Bonnken työn jatkaja Daniel Kolenda Juhannuskonferenssin puhujavieraaksi

 

Evankelista Reinhard Bonnken perustaman Christ for all Nations -järjestön pääjohtaja ja Bonnken työn jatkaja Daniel Kolenda puhuu juhannuskonferenssin iltatilaisuuksissa torstaista lauantaihin. Kuva: Christ for all Nations.

Suomen helluntaiseurakuntien suurjuhla, Juhannuskonferenssi, järjestetään jälleen 19.-23. kesäkuuta Iso Kirja -opiston alueella Keuruulla. Tapahtumaan odotetaan yhteensä noin 30 000 kävijää. Teemana on kristillisen uskon ydin, Jeesus.

Juhannuskonferenssin puhujavieras on Christ for All Nations -järjestön johtaja Daniel Kolenda Yhdysvalloista. Järjestö tekee maailmalla työtä ylikansoittuneiden ja köyhien Afrikan maiden hyväksi. Kolenda kertoo myös ajankohtaisia kokemuksiaan maallistuvan Euroopan tilanteesta. Kolendaa kuullaan konferenssin iltajuhlissa torstaista lauantaihin.

Evankelista Daniel Kolenda saapuu Keuruun Isoon Kirjaan, Floridasta Yhdysvalloista. Hän on viidennen polven helluntaisaarnaaja ja maailmankuulun evankelista Reinhard Bonnken perustaman Christ for all Nations -järjestön (CfaN) pääjohtaja ja Bonnken työn jatkaja.

IK-opisto vuosisop.,vko30-32, neliöb,MJa

Viimeksi Kolenda nähtiin Suomessa viime kesänä (2018) Seinäjoen Summerfestissa

Juhannuskonferenssi tarjoaa laajan ohjelmakattauksen eri-ikäisille konferenssivieraille alueen suurissa teltoissa lapsiperheitä unohtamatta. Ajankohtaisia aiheita, kuten monikulttuurisuutta, erilaisten uskontojen kohtaamista, rasismia ja seksuaalisuuteen liittyviä eettisiä kysymyksiä käsitelevät alan asiantuntijat teematilaisuuksissa ja foorumeilla. Runsaassa musiikkitarjonnassa löytyy jotakin joka makuun kirkkokonserteista trenditietoiseen nuorisomusiikkiin.

Kansainvälisille vieraille ja maahanmuuttajille on myös englanninkielisiä tilaisuuksia. Lisäksi Juhlatelttaan on järjestetty tulkkauspalvelu monille kielille.

Tapahtumassa talkoilee noin 1700 vapaaehtoista. Juhannuskonferenssin telttakaupungin rakentaminen on jo aloitettu. Yksi Suomen suurimmista leirintäalueista (yli 60 hehtaaria) täyttyy autoista, teltoista, vaunuista ja asuntoautoista. Alueelta löytyy myös erilaisia kahvi- ja ruokailupaikkoja, saunoja ja uimarantoja.

Kaikille avoimia tilaisuuksia voi seurata myös Radio Gospelissa sekä UskoTV:n kanavalla. Radion ja netin välityksellä konferenssiin osallistuu suuri joukko ihmisiä lukuisista maista.