American Idol -voittaja tahtoo sunnuntaisin kirkkoon

 

Kantrilaulaja Scotty McCreery voitti tämän vuoden American Idol -finaalin.

Americal Idol -laulukilpailun keväällä voittanut 17-vuotias Scotty McCreery käy kirkossa sunnuntaisin.

”Uskonnollinen nuori mies muisti kiittää voiton myötä myös Jumalaa”, MTV3 uutisoi finaalin ratkettua 29 miljoonan tv-katsojan edessä.

McCreery itse pitää uskoa isona osana elämäänsä.

Toki Scotty McCreerya voi sanoa uskonnolliseksi. Nuori laulaja arvostaa vapaaehtoistyötä ja toimii kristillisessä I am a second -järjestössä. Hän pelaa amerikkalaista pesäpalloa ja on ollut töissä supermarketissa.

– Usko on iso osa elämääni. Rakastan Jeesusta Kristusta koko sydämestäni. Hän on auttanut minut tähän asti, McCreery kertoi Hollywood Life -lehdelle.

Perheniemi trp.sh-neliö vkot25.-26.

Syvällä bassoäänellään amerikkalaisten sydämet valloittaneen kantrilaulajan suosikkipäivä on sunnuntai. Silloin mennään kirkkoon ja syödään äidin laittama päivällinen. Perhe asuu North Carolinan osavaltiossa.

McCreeryn viikkorytmin voitto ja menestys voivat tosin sekoittaa. Perhearvoja tänä vuonna korostaneen loppukilpailun voittaja sai muhkean levytyssopimuksen. Sitä paitsi uusi levy tuotetaan konserttikiertueen lomassa.

Kovan vastuksen kaikkien aikojen tasokkaimmaksi sanotussa Americal Idol -kilpailussa antoi voittajalle Lauren Alaina, joka on myös tunnustava kristitty. Alaina kertoi rukoilleensa ennen jokaista esiintymistä.