Yleinen: Tuomas Enbuske kuvaa luterilaista uskoaan: ”Ei kielilläpuhumista, ei ikoneja, ei suitsukkeita – Sana riittää”

AlfaTV:lle 10 vuoden ohjelmistotoimilupa

 

Kuva: AlfaTV

Liikenne- ja viestintäministeriö on myöntänyt kymmenvuotisen television ohjelmistotoimiluvan Brilliance Communications Oy:lle, joka on Alfa TV:n taustalla. Päätös turvaa kanavan valtakunnallisen televisiotoiminnan kymmeneksi vuodeksi.

Valtioneuvosto on myöntänyt television ohjelmistotoimiluvat UHF-alueen kanavanippuihin A-F toimilupakaudelle 17.5.2017–10.1.2027.

IRR-TV tuottaa AlfaTV:lle kristillisiä televisio-ohjelmia.

Sansa neliöb. 1.-30.5.

AlfaTV:n toimitusjohtaja Hannu Haukka pitää ohjelmistotoimiluvan saamista tärkeänä edistysaskeleena välitettäessä kristillistä sanomaa suomalaisille TV-median kautta. Haukka toimii myös IRR-TV:n toiminnanjohtajana.

Lupahakemuksessa Alfa TV:n todetaan olevan koko perheen mainosrahoitteinen maksuton yleiskanava, joka lähettää asia-, keskustelu-, uutis- ja ajankohtaisohjelmia, viihdettä, elokuvia, kulttuuria ja kristillisiä ohjelmia. Hakemuksen mukaan kanavan ohjelmisto koostuu kotimaisista ja ulkomaisista asiaohjelmista sekä eri teemoista ja aihepiireistä huomioiden Suomessa asuvat vähemmistökieliryhmät ja ulkomaalaiset. Ohjelmiston sisältövalinnan perusteet ovat perheissä ja perinteisissä arvoissa ja kuluttajakohderyhmänä ovat erityisesti lapsiperheet ja yli 55-vuotiaat katsojat.

Alfa TV:n taustalla on Brilliance Communications Oy on kotimainen yhtiö, jonka osakekannan omistajia ovat yksityishenkilöt ja yleiskristillinen medialähetysjärjestö IRR-TV. Emoyhtiö IRR-TV ry on medialähetysjärjestö, joka tekee kansainvälistä lähetystyötä television, radion, internetin ja kirjallisuuden välityksellä.