Ihmisiä ja ilmiöitä: Suomalainen kohtaa seurakunnan tyypillisimmin joko mediassa tai hautausmaalla

Alabaman herätystä seurataan internetissä

 

Church of His Presence -helluntaiseurakunnassa vaikuttavaa herätystä televisioidaan ja videoidaan tiiviisti, ja jotkut paranemista kuvaavat videotallenteet ovat saaneet YouTubessa runsaasti katsontakertoja.

Alabamalaisessa Church of His Presence -helluntaiseurakunnassa vaikuttava herätys on koonnut tuhansia kristittyjä ympäri maata Mobilen konferenssikeskukseen joka viikonloppu heinäkuusta lähtien.

Herätystilaisuuksissa tapahtuneista ihmeistä tunnetuin on Delia Knoxin parantuminen elokuussa. Knoxin, joka on piispa Levy Knoxin puoliso, alaruumis oli halvaantunut 22 vuoden ajan. YouTube-videota, jossa Knox nousee pyörätuolista, on katsottu noin 200 000 kertaa.

Perheniemi neliöb. vkot 23-24. MJa

Christian Post -verkkolehden haastattelema seurakunnan pastori John A. Kilpatrick korostaa, että kaikki paranemiset tutkitaan ja dokumentoidaan tarkasti, ennen kuin henkilö julistetaan parantuneeksi.

Herätystä on luonnehdittu jatkoksi 1990-luvun lopulla Floridassa koetulle Brownsvillen herätykselle, jota Kilpatrick johti apunaan Suomessakin vieraillut evankelista Steve Hill.

 

Lue Christian Postin alkuperäinen uutinen klikkaamalla tästä.

Katso YouTube-video Delia Knoxin parantumisesta tästä.