Ihmisiä ja ilmiöitä: Onnellisuusprofessori Markku Ojanen: Iloa ja elinvoimaa ikävuosiin

Ida Elina, Jukka Leppilampi ja Jippu tulkitsevat nyt Mikko Kuustosta – KATSO VIDEO DEI PLUSSASTA

 
Jippu, Jukka Leppilampi ja Ida Elina tulkitsevat Mikko Kuustosta elokuussa Nokia Areenalla. Tässä he ovat vierakkäin kuvakollaasissa.

Jippu, Jukka Leppilampi ja Ida Elina tulkitsevat Mikko Kuustosta elokuussa Nokia Areenalla.

Jukka Leppilampi, Jippu, Ida Elina ja Petri Lassila ovat julkaisseet Mikko Kuustosen kynästä syntyneen ”Jää kuuntelemaan” -yhteissinglen. Kappale saa ensiesityksensä Tampereen Nokia Areenalla elokuussa. Video on nähtävissä Dei Plussassa.

Jukka Leppilammen, Jipun, Ida Elinan ja Petri Lassilan tänään julkaisema tulkinta Jää kuuntelemaan -kappaleesta on ensimmäinen laulu, jonka Mikko Kuustonen on levylle kirjoittanut.

Julkaisu juhlistaa elokuussa päivänvalon näkevää suomalaisen gospelmusiikin suurtapahtumaa Glow Festivalia, jota vietetään Tampereen Nokia Arenalla 24. elokuuta.

IK-opisto Neliöb. 17.-30.6.

Tapahtuma kokoaa yhteen kotimaisen gospelmusiikin merkittävimmät tekijät kautta aikojen. Jää kuuntelemaan -singlen tuotannosta vastaa Lasse Sakara.

Kappaleesta on tänään julkaistu Antti Vuoren tekemä musiikkivideo, jolla nähdään myös Jepa Lambert ja Sounds of Mercy -kuoro.

Radio Dei on Glow Festivalin päämediakumppani. Jää kuuntelemaan -kappaleen musiikkivideo on katsottavissa Dei Plussassa.

 

Jepa Lambert ja Sounds of Mercy -kuoro
Jepa Lambertin johtama Sounds of Mercy -kuoro esiintyy ”Jää kuuntelemaan” -videolla. Kappale juhlistaa elokuun Glow Festival -tapahtumaa ja kotimaisen gospelin historiaa.

 
Dei, retroäijät, artikkeliban 31.5.- (1/2)