Ihmisiä ja ilmiöitä: Pastori Matti Hernesaho: ”Jeesus ei ole teinipojille mikään vitsi” Hyvät: Arabien parissa lähetystyötä tekevä Aaron Ibrahim kertoo miten tehdä vaikutus muslimeihin: ”Elä niin kuin opetat”

16 vuotta täyttäneet tarvitsevat koronapassin Maata Näkyvissä -festareilla

 

Marraskuussa 2019 Maata näkyvissä -festareita vietettiin edellisen kerran viikonlopputapahtumana. Kuva: Minna Penkkimäki/Maata Näkyvissä -festarit

Lounais-Suomen aluehallintoviraston julkaiseman tiedotteen mukaan yli 50 hengen tilaisuuksia rajoitetaan, siksi Gatorade Center -areena ottaa käyttöön koronapassin yleisötapahtumissa. Maata Näkyvissä -festarit järjestetään lauantaina 20.11.

Lounais-Suomen aluehallintovirasto (avi) julkaisi maanantaina 15.11. tiedotteen, jonka seurauksena Gatorade Center -areenan yleisötapahtumissa otetaan käyttöön koronapassi. Syynä koronatartuntojen kasvu Turun alueella. Passia tarvitsevat 16 vuotta täyttäneet ja sitä vanhemmat osallistujat. Alle 16-vuotiaan pitää todistaa ikänsä esimerkiksi Kela-kortilla. Kela-kortti käy myös koronapassia käyttävän alle 18-vuotiaan henkilöllisyyden todistamiseen.

– Totta kai tämä koronatilanne, lisääntyneet rajoitukset ja koronapassi tuovat festarilauantaille omat haasteensa. Emme jää mitenkään surkuttelemaan tilannetta, vaan uudet olosuhteet otetaan vastaan ylhäältä annettuina. Festaritoimisto ja vapaaehtoiset talkoolaiset tekevät kaikkensa sen eteen, että lauantaina saamme viettää ikimuistoista ja turvallista festaripäivää yhteydestä, musiikista ja Sanasta nauttien, toteaa Sleyn nuoristotyön ja Maata Näkyvissä -festareiden johtaja Heinonen.

Dei, retroäijät, neliöb. 18.-24.6.

Maata Näkyvissä -festareiden toteutetaan yksipäiväsenä teemalla Minulla on unelma. Edellisen kerran festarit järjestettiin kaksi vuotta sitten.