Kirkko: Kirkon jumalanpalvelusbarometrin 2023 karu tulos: Vain 41 prosenttia papeista pitää jumalanpalvelusta erittäin tärkeänä

Rauhan Henki

 
Rauhan Henki
Kien Do/Unsplash

Miten voit? Toivon, että voit hyvin tai ainakin koet Jumalan rauhaa. Tiedäthän, että on mahdollista kokea rauhaa suurien ahdistustenkin keskellä. Tiedän, että tätä on vaikea uskoa, mutta jos olet kokenut Jumalan rauhaa kaaoksenkin keskellä, tiedät, mitä tarkoitan. Jumalan rauha on meidän, jos me haluamme sen. Sillä se ei ole riippuvainen ulkoisista olosuhteista. Rauhan Henki on meidän ulottuvillamme tapahtui mitä tahansa. Ja minä en aio elää ilman sitä. Entäpä sinä?

Älkää olko mistään huolissanne, vaan saattakaa aina se, mitä tarvitsette, rukoillen, anoen ja kiittäen Jumalan tietoon. Silloin Jumalan rauha, joka ylittää kaiken ymmärryksen, varjelee teidän sydämenne ja ajatuksenne, niin että pysytte Kristuksessa Jeesuksessa. (Fil. 4:6-7)

Perheniemi neliöb. vkot 39-40. MJa

Ajattele! Jumala on Rauhan Henki. Jumalan lapsena Rauhan Henki on tarkoitettu myös sinulle. Joten älä luovu siitä mistään syystä. Riipu Jeesuksessa ja iloitse hänen rauhastaan. Elä Kristuksessa ja koe rauha, jonka veroista ei ole.

»Minä jätän teille rauhan. Oman rauhani minä annan teille, en sellaista jonka maailma antaa. Olkaa rohkeat, älkää vaipuko epätoivoon. (John 14:27)

Rauhan Henki

Rakastan sitä, että Jumala on Rauhan Henki. Jumala ja hänen rauhansa on kanssani menen sitten minne tahansa. Hän johdattaa minua, hän lohduttaa minua, hän rakastaa minua. Kun maailma on minua vastaan, voin juosta Jumalan syliin ja kokea hänen rauhansa. Voin elää rauhassa silloinkin, kun ympärilläni ei ole rauhaa ei hiljaisuutta.

Lopuksi, veljet: iloitkaa, antakaa ojentaa itseänne, ottakaa kehotukseni vastaan, olkaa yksimielisiä ja eläkää rauhassa, niin rakkauden ja rauhan Jumala on oleva teidän kanssanne. (2. Kor. 13:11)

Mikään ei voi ottaa Rauhan Henkeä sinulta, jos et itse anna sitä pois. Älä luovuta rauhaasi pois mistään hinnasta. Sen sijaan edistä rauhaa itsessäsi. Opettele Jumalan Sanaa, rukoile, meditoi, laula, ylistä, kulje lähellä Jumalaa ja alati nauti hänen rauhastaan. Sillä se kuuluu myös sinulle. Paistattele siinä. Iloitse siinä. Ja lepää siinä.

Osa kirjoitusta, joka on julkaistu Armoa Arkeesi -sivustolla.