Mauno Koivisto vihasi ateisteja

Venäläinen Radio Majak lähetti presidentti Mauno Koiviston suoran haastattelun Kirjailijan tunti -ohjelmassa 26.6.2002. Haastattelussaan Koivisto julisti vihaavansa ateisteja, koska ateistit ”haluavat itse tulla jumaliksi ja luulevat ymmärtävänsä asioita, joita kukaan ei ymmärrä.”

Tämä oli fantastinen fundeeraus Koivistolta!

Ihminen on oppinut vasta silloin, kun hän ymmärtää, kuinka vähän hän tietää. Tämä edellyttää nöyryyttä, joka oli ja on ominaista Jumalaa kunnioittaville tiedemiehille. Ateistit sen sijaan kaappaavat Jumalan roolin itselleen. Muutama sukupolvi sitten eräs ylpeä fysiikan nobelisti julisti, että pian tiedämme fysiikasta kaiken. Kvarkkien löytäjä uhosi, että ihminen on pelkkä kvarkkikasa.

Tietämättömyys kasvaa moninkertaisella vauhdilla

tiedon lisääntymiseen verrattuna. Jokainen tieteen läpimurto auttaa kysymään uusia kysymyksiä, joita ei aikaisemmin osattu edes kysyä!

On insinööritiedettä ja on filosofiaa

Insinööritiede tai keinoäly ei voi koskaan ratkaista olemassaolomme suuria kysymyksiä. Kaiken merkitystä ja alkuperää koskeviin kysymyksiin ateistit ja heidän kristilliset kätyrinsä tarjoilevat jatkuvasti muuttuvia filosofisia vastauksia, jotka on naamioitu insinööritieteeksi. Ne on toisin sanoen puettu tieteellisyyden valepukuun, mutta niitä esittävät ovat tunnustuksellista ateismia ja ”kristillistä kehitysoppia” tuputtavia raatelevia susia.

Ateistit vaarantavat tieteellisen tutkimuksen

määrittelemällä tieteen uudelleen. Heidän alkuperätarinoitaan ei voi varmentaa kokeellisella tutkimuksella. Tämä johtaa siihen, että ”enemmistön mielipide” on ”tiedettä”. Historia on osoittanut, että enemmistö on lähes aina ollut väärässä. Nykyaikainen ”vertaisarviointi” johtaa siihen, että rohkeat toisinajattelijat, jotka tekevät kaikki keksinnöt, eivät saa rahoitusta. Tiedemiesten ”enemmistön” kannalla olevat, jotka ovat täysin hyödyttömiä tutkimuksen kannalta, ovat tutkimuksen pahin jarru. ”Tiedettä” ei myöskään voi tehdä ”äänestämällä” totuudesta, kuten tehtiin taannoin, kun eräs seksuaalisen villiintymisen muoto poistettiin tautiluokituksesta. Tämä on politiikkaa, ei tiedettä. Juutalaiset tiedemiehet ovat saaneet lääketieteen Nobel-palkinnoista lähes puolet. Tämä johtuu siitä, että heidän kulttuurissaan on tapana kyseenalaistaa kaikki luutuneet konsensustotuudet.

Tiede ei ole löytänyt mitään tarvetta Jumalaan uskomiselle,

toteaa Helsingin yliopiston ”vastuullinen tutkija” (HS 27.7.2017).  ”Ihmislajille on evoluution aikana kehittynyt erityinen kyky tunnistaa ihmisen kaltaisia toimijoita: muuten voisi pitää esimerkiksi puita vihollisina”, sanailee kyseinen psykologian dosentti. Tällainen tuumailu on hyvä esimerkki nykytieteen tasosta, kun kaikkea tiiraillaan evoluutiolinssien läpi. HS:n kulttuuritoimittaja tietää (22.7.2017), että ihmisellä ei ole sielua, tietoisuutta eikä älyä: ”Mitä harvempi uskoo kreationismiin, sitä useampi uskoo evoluutioon, eli tieteeseen”. Hän kertoo koko sivun mittaisessa älyttömässä kynäilyssään myyntimenestykseen yltäneistä kirjoista, joiden mukaan kasveilla on aivot, älyä ja ”oikeuksia”. Raamatussa todetaan, että viimeisten päivien ihmiset: ”Kääntävät korvansa pois totuudesta ja kääntyvät tarujen puoleen” (2.Tim.4:4).

Hyväuskoisia maallikoita on helppo huijata,

jos puhujan titteli on toimittaja, dosentti, professori tai peräti nobelisti. Apostolien joukossa ainoa oppinut oli Paavali, joka totesi: ”Minä olen apostoleista vähäisin enkä ole sen arvoinen, että minua edes kutsutaan apostoliksi” (1.Kor.15:9). Tämän vuoksi uskovan ylimmän auktoriteetin tulee aina olla Jumalan Sana, eikä jatkuvasti muuttuva tieteenfilosofinen ”totuus”.

Tieteenfilosofian suurin ongelma on tietoisuuden olemassaolo

Siitä ei keskustella K-marketin kassajonossa. Tämä johtuu siitä, että kissaa ei nosteta pöydälle luonto-ohjelmissa, koska tämä paljastaisi ihmisen tietämättömyyden massiivisen mustan aukon! Tietoisuus ei synny happojen ja emästen välisistä reaktioista eikä sähkövirrasta korvien välissä. Sitä ei voi mitata eikä punnita, joten se on insinööritieteen tuolla puolen.

Ihmisjärkeily voi olla vaarallista ja siksi ihmisiä pelotellaan myös keinoälyn ”vaaroilla”. Tietokoneilla ei tietenkään koskaan voi olla ymmärrystä, eivätkä ne voi tulla tietoisiksi, ja vaikka voisivatkin, ”vaara” väistyy, kun virtajohto irroitetaan seinästä! https://www.youtube.com/watch?v=92TsltHpUN4

Aine ei voi tulla tietoiseksi itsestään

Raamatusta selviää, mistä tämä aineen ja energian ominaisuuksilla selittämätön tietoisuus on peräisin: ”Herra Jumala muovasi ihmisen maan tomusta ja puhalsi hänen sieraimiinsa elämän hengen. Näin ihmisestä tuli elävä sielu” (1.Moos.2:7). Materialistit eivät näin ollen voi koskaan selvittää, mitä tietoisuus on.

Maailmankuulu matemaatikko, Sir Roger Penrose, toteaa yllä olevassa youtube -haastattelussa, että tietoisuus on asia, joka voi olla ihmisjärjen tavoittamattomissa eli on asioita, joita ihmisaivoilla ei voida koskaan ymmärtää. Aivotutkimuksesta Nobelilla palkittu Sir Andrew Huxley totesi, että hän ei voi olla ateisti, koska ihmisellä on tietoisuus. Näkökulma on raamatullinen: ”Minun ajatukseni eivät ole teidän ajatuksianne, eivätkä teidän tienne ole minun teitäni, sanoo Herra, sillä niin paljon kuin taivas on maata korkeampi, ovat minun tieni korkeammat teidän teitänne ja minun ajatukseni teidän ajatuksianne” (Jes.55:8-9). Mitä muita ihmisymmärrykselle ylivoimaisia asioita on? Muutama esimerkki.

Alkuräjähdys on aprillipila

Mikä edelsi oletettua alkuräjähdystä, on kielletty kysymys, siitä nyt puhumattakaan, että miksi se tapahtui? Big Bang on loistava esimerkki sattumalla leikittelystä, sillä sen onnistumisen matemaattinen todennäköisuus on luku, jonka auki kirjoittamiseen kaikki maailmassa oleva muste ei riittäisi.

Toisin sanoen, alkuräjähdystä ei voi erottaa ihmeestä! Siinä tuntematon asia selitetään tuntemattomalla eli kyseessä on pelkkä pelleily. Soppaan sekoitetaan tuntematon pimeä energia ja pimeä aine. Niiden luonteesta ja alkuperästä ei tiedetä mitään! Edellinen käsittää 73% energiasta ja jälkimmäinen 25% aineesta, joten vain 2% on tavallista ”tunnettua” ainetta, josta taivaankappaleet ja myös ruumiimme rakentuvat. Kaikkien alkuaineiden oletettu synty energiasta on myös ihmeen veroinen ilmiö.

Mausteeksi tähän keitokseen sirotellaan sopivan ajan kestänyt fysiikan lakien vastainen valon nopeuden ylittäminen, syntyneen ”vetykaasun tiivistyminen” taivaankappaleiksi ja lämpöopin pääsääntöjen laiminlyönti. Big Bangin alkutila esimerkiksi olisi tasainen lämpötila, joka on teoriassa sama tilanne kuin kosmoksen lopputilan lämpökuolema. Maailman suurin räjähdys synnyttäisi maailman suurimman epäjärjestyksen eikä täynnä järjestystä olevaa maailmankaikkeutta!

Mistä elämän kannalta hyvin suurella tarkkuudella hienosäädetty painovoima tulla tupsahti tähän satusoppaan, on myös täysi arvoitus. Sehän olisi estänyt Big Bangin jälkeisen massakeskittymän laajenemisen… Kosmologia ei olekaan tiedettä, vaan filosofiaa, jonka tarkoitus on keksiä keino kieltää Jumala ja vetää maallikkoja nenästä näennäistieteellisellä tarinoinnilla!

Maa on kosmoksen ainoa elinkelpoinen planeetta

On rahan haaskausta etsiä toista, sillä satojen eri tekijöiden pitää olla hienosäädettyjä, jotta elämä olisi mahdollista. Maailmankaikkeus on suuren matemaatikon käsialaa, totesi Albert Einstein. On suuri mysteeri, että fysiikka tottelee matematiikkaa, joka on oma aineeton maailmansa ja jonka alkuperä on tieteelle hämärän peitossa. Aiheesta ei kuitenkaan rupatella R-kioskilla, koska sitä ei jostakin syystä popularisoida. Penrosen esityksiä ongelmasta englanniksi: https://www.youtube.com/watch?v=H9Q6SWcTA9w  https://www.youtube.com/watch?v=TKlPj_qGIt8

Maailmankaikkeuden hienosäätö on mysteeri

Teoreettisen fysiikan professori Leonard Susskind kommentoi englanniksi: https://www.youtube.com/watch?v=2cT4zZIHR3s

Miksi maailmankaikkeus on niin suuri?

Raamattu vastaa: ”Taivaat julistavat hänen vanhurskauttaan, ja kaikki kansat näkevät hänen kunniansa” (Ps.97:6).

 

Elämää ei synny itsestään

Jokainen itselleen rehellinen biofysiikkaa ja biokemiaa opiskellut tietää tämän, mutta työpaikan menettämisen pelossa harvat uskaltavat sanoa sen julkisesti. Mistä DNA ja se käyttämä koodi ovat peräisin? Kuinka perimän kahteen suuntaan luettava moniulotteinen DNA -ohjelma kehittyi ja mistä sinne ilmestyi miljoonien kytkimien kontrollipaneeli?

Informaatio on aina peräisin älykkäästä lähteestä

DNA:sta ei ole mitään hyötyä ennen kuin se ohjelmoidaan. Paperi ja mustekaan eivät kirjoita rakennus- ja toimintaohjeita! Eliöt ovat niin monimutkaisia, ettei niiden toimintaa voi täysin ymmärtää. Informaatiota on myös kromosomien ulkopuolella. Periytyminen on lisäksi solullista. Sattuma selityksenä on sekä kemiallinen että matemaattinen mahdottomuus, mutta tätä ateistit ja heidän hurskaat hännystelijänsä eivät ymmärrä ja ne heistä, jotka ymmärtävät eivät luonto-ohjelmissa ja tiedelehdissä kerro näistä mysteereistä maallikkoparoille!

Monisoluisten eliöiden ja suvullisen lisääntymisen alkuperä on täysi arvoitus

Uusdarvinistiselta evoluutiolta puuttuu myös toimiva mekanismi. Väitetty ”uutta tuottava moottori” eli mutaatiot ja ”uusia luomuksia valitseva luoja” eli luonnonvalinta eivät pysty edes estämään 6000 vuotta sitten täydellisiksi luotujen eliöiden väistämätöntä sukupuuttoon ajautumista.

Viikko sitten (25.7.2017) julkaistiin meta-analyysi, jonka mukaan miesten siittiöiden lukumäärä on länsimaissa romahtanut peräti 53% viimeisen 40 vuoden aikana. https://doi.org/10.1093/humupd/dmx022 Kun siemennesteen siittiömäärä millilitrassa romahtaa 1,4% vuosivauhtia, väite jonka mukaan ihminen olisi ollut täällä 200 000 vuotta kuulostaa vähintäänkin oudolta! Mutta miksi juuri länsimaissa? Se johtuu teinipoikien alkoholinkäytöstä. Miehistyvän pojan kivekset muuttavat juotua alkoholia asetaldehydiksi, joka vaurioittaa kiveksiä herkässä kasvuvaiheessa. Tämä nopeuttaa liberaalin ja luopuneen läntisen sivilisaation tuhoa. Mutaatiot tuhoavat täydelliseksi luotua DNA:ta tietysti kaikkialla, mutta tässä tapauksessa turboahdetulla vauhdilla. Lisätietoa janoavalle suosittelen John Sanfordin Eliömaailma rappeutuu – kirjaa. Ihmisen sukupuutto on lähellä.

On täysin ilmiselvää, että perimää rappeuttavat mutaatiot eivät ole ”luoneet” planeettamme eri elämänmuotojen valtavia tietopankkeja, joiden rinnalla Googlekin kalpenee. Pelkästään yhden ihmisen sisältämään DNA:han voisi varastoida kaikkien Googlen palvelimien tiedon! DNA:han voi tallentaa jopa videoklipin!

Luopumuksen evoluutio ja ateistien vallankaappaus on ennakoitu Raamatussa!

Paavali ennakoi ateistien neljän askeleen ”evoluution” Roomalaiskirjeen 1. luvussa. Ensin työnnetään Jumala syrjään ja laitetaan ihmisviisaus tilalle: jakeet 21 ja 22. Toiseksi vaihdetaan totuus vääryyteen, jolle annetaan valta: jae 18. Kolmanneksi näyttämölle marssitetaan kehitysoppi ja vaihdetaan Jumalan kirkkaus eläimen kuvaksi: jae 23. Neljäs vaihe on tämän luopumuksen hedelmät, kuten esimerkiksi seksuaalinen villiintyminen, jakeesta 24 eteenpäin aina jakeeseen 32 asti. Osoittaa täydellistä tietämättömyyttä genetiikasta ja on myös jumalanpilkkaa väittää, että tämä villiintyminen olisi perinnöllinen taipumus eli Jumalan käsialaa!

Jeesus sanoi, että Lootin päivät

eli Sodoma ja Gomorra palaavat ennen Hänen paluutaan (Luuk.17:28). Kaikki tämä on sataprosenttisesti toteutunut silmiemme edessä! Paavali kuittaa ihmisten valitseman ateismin seuraukset: ”He väittävät olevansa viisaita mutta ovat tulleet tyhmiksi”: jae 22 ja lisää, että he eivät voi mitenkään puolustautua, koska pitävät kaikille täysin ilmeistä, Jumalan olemassaolon totuutta, vääryyden vallassa.

Edellä oli vain muutamia esimerkkejä

ihmisen huimalla nopeudella lisääntyvästä tietämättömyydestä ja sen piilottamisesta suuren yleisön tietoisuudesta. Luopumuksen tapahduttua ihmiset ”eivät usko totuuteen vaan ovat mieltyneet vääryyteen” (2.Tess.2:12). Olemme siirtyneet valheen aikakauteen. Nykyään lapsiin erikoistuneet psykologit kiittelevät valehtelevia lapsia nokkeliksi ja ennustavat heille menestystä elämässä!

Kiitos Mauno Koivistolle, että hän otti asian esiin!

Ateistinen media tuhoaa Suomen kristillistä kulttuuria kaikessa rauhassa. Pelastumisen toivo on varastettu ihmisiltä ja he kärsivät yhä enemmän mielenterveysongelmista, käyttävät tietoisuutta muuntavia aineita ja maallistunut media hukuttaa heidät ala-arvoisten ”ajanvieteohjelmien” tulvaan, missä nautintojen ja elämysten epätoivoinen metsästys ja seksuaalinen sekoilu ovat päärooleissa. ”Ajanviete” varastaa ihmiseltä iankaikkisuuden, sillä hänelle ei anneta tilaisuutta miettiä, miksi hän on täällä.

Ateistit varastavat Totuuden myös lapsilta ja nuorilta

Antikristillisen median aivopesun seurauksena 90% heistä luopuu uskosta. Kirkko on heittänyt pyyhkeen kehään, mielistelee mediaa, ylistää evoluutiota, eikä enää puolusta Raamattua historiallisena dokumenttina.

Miksi ihminen on ateisti?

Evoluutioteoria, johon uskoin, koska ”tiedemiehetkin” uskovat, teki allekirjoittaneesta ateistin. Olin samaa mieltä biokemian nobelisti Jacques Monodin kanssa, joka totesi, että hän ei voi ymmärtää, kuinka ihminen voi olla kristitty ja samalla uskoa ihmisen kehittyneen miljardien esimuotojen kuoleman tuloksena julmassa ”vahvin voittaa ja heikko tuhoutuu” -taistelussa. Teistinen evoluutio vierittää vastuun maailmassa vallitsevasta pahuudesta ja kuolemasta Jumalan niskaan. Ihmisen syntisyys hämärtyy. Olisiko Jumala kuollut ristillä sovittaakseen itse aiheuttamansa pahuuden ja kukistaakseen kuoleman, joka olisi ollut Hänen luomistyökalunsa? Jeesuksesta tulisi tässä tapauksessa pelkkä esimerkillinen Opettaja, eikä synnin ja kuoleman kirouksen poistanut Vapahtaja! Tämä on äärimmäisen vakava teologinen ongelma ja teististä evoluutiota voi perustellusti pitää jumalanpilkkana!

Monod sanoi myös, että ”on täysin järjetöntä uskoa elävän solun syntyneen sattumalta, mutta kuitenkin uskon niin, koska minulla ei ole muuta vaihtoehtoa”. Tämän vuoksi teistisen evoluution tuputtaminen on paljon vaarallisempaa kuin ateistien koomiset kehityskertomukset, joille varsinkin pienet lapset osaavat iloisesti nauraa, kuten vaikkapa väite, jonka mukaan ”sormet olisivat kehittyneet kalan evän piikeistä”!

Kaiken ylivyöryvän kehitysopillisen valheen voimalla

nuorille valitettavasti valetaan betoniin maallistunut maailmankatsomus viimeistään 12 vuoden iässä. Jos heitä ei sitä ennen ole rokotettu evoluutiota ja varsinkin teististä evoluutiota vastaan, peli on menetetty! Lapsille on annettava raamatulliset vastaukset heti kun he kysyvät suuria kysymyksiä. Vastaukset ovat saatavilla esimerkiksi Kysymyksiä ja vastauksia luomisesta kirjasta. Asia on vanhempien vastuulla! Jos se on hoidettu, silloin median, koulun, yliopiston ja lammasten vaatteissa ateisteja apinoivien hurskasten susien opetusta ei tarvitse enää kavahtaa.

Toinen syy ateismille on pettyminen kristittyihin

Katolisen kirkon kammottava kiirastulioppi, jonka avulla kolikot kilahtavat kassaan, television rahanahneet äärikarismaattiset huijarisaarnaajat ja ihmisten kaatajat ynnä tekopyhät, muita nenänvarttaan pitkin katsovat kristityt kyllä karkottavat etsijän. Joissakin kuppikunnissa jopa opetetaan, että vain heidän joukostaan ja heidän perinteitään noudattamalla voi pelastua. Monet kristityt näyttävät tuntevan vain yhden opin, jonka mukaan: ”missä kaksi kristittyä on koolla, siinä kolmas on heidän hampaissaan”. Näistä ei pidä välittää. Jos olet ateisti ja luet tätä, tutustu itse Jeesuksen opetuksiin ja aloita Raamatun luku Johanneksen evankeliumista ja rukoile, että Pyhä Henki avaa ymmärryksesi käsittämään ateisteille lukitun tekstin.

Jumala on rakkaus. Hän haluaa, ”että kaikki ihmiset pelastuisivat ja tulisivat tuntemaan totuuden” (1.Tim.2:4). Ateistien puolesta on rukoiltava kärsivällisesti, mutta samalla myös osoitettava selkokielellä, että Raamattu on historiallisesti totta. Monien seurakuntien gnostilainen opetus miljardien vuosien tappamisen yhdistämisestä evankeliumiin ei aiheuta ateistitiedemiesten parijonoa seurakuntien oville. Raamatun historiallisuutta puolustavaa materiaalia on tänä päivänä tarjolla riittävästi myös suomeksi.

Vain Jumalan Sana vastaa suuriin kysymyksiin

Raamattua pilkkaavat ateistit ja sitä vääristelevät teologiset tiedekunnat ja niiden tuotteet naureskelevat ja sanovat, että ”Raamattu ei ole luonnontieteen oppikirja”. Onneksi se ei ole sitä, sillä oppikirjat vanhenevat ja ”akateemiset luomiskertomukset” muuttuvat jatkuvasti! Uskovat tietävät totuuden ja Jeesus rukoilee heidän puolestaan (Luuk 22:32). Täältä lähtiessään Jeesus puhalsi opetuslapsia kohti ja sanoi heille: ”Ottakaa vastaan Pyhä Henki” (Joh.20:22). Jeesus sanoi, että: ”Pyhä Henki opettaa teille kaiken ja muistuttaa teitä kaikesta, mitä minä olen teille sanonut” (Joh.14:26). Jeesus on muuttumaton Totuus (Joh.14:6). Jumalan Sana ei vanhene. Rukoile, että Pyhä Henki saa kirkastaa Kristuksen sydämeesi.

Lisätietoja aiheesta: https://www.youtube.com/watch?v=qQfsBNuXvL4   https://www.youtube.com/watch?v=BTIjK6VA7es