Ihmisiä ja ilmiöitä: Pastori Matti Hernesaho: ”Jeesus ei ole teinipojille mikään vitsi” Hyvät: Arabien parissa lähetystyötä tekevä Aaron Ibrahim kertoo miten tehdä vaikutus muslimeihin: ”Elä niin kuin opetat”

Uusi verso yllyttää innostumaan seurakunnasta

 

Uuden verson Lupa innostua -passin löytää myös sen verkkosivuilta.

Tampereella vaikuttava evankelis-luterilaisten seurakuntien nuorten aikuisten verkosto Uusi verso houkuttelee tänä keväänä mukaan seurakunnan toimintaan Lupa innostua -passin avulla. Uusia juttuja kokeilemalla voi kerätä merkintöjä omaan passiinsa, jonka täyttymisestä seuraa palkinto.

Tamperelaisten evankelis-luterilaisten seurakuntien toimintaan kuuluva Uusi verso innostaa uusia ja vanhoja seurakuntalaisia antamaan omat lahjansa käyttöön ja löytämään paikkansa seurakunnassa. Passi innostaa kokeilemaan erilaisia juttuja: oma kohtansa passissa on mm. haastavalle, helpolle, hauskalle, hengelliselle ja hyödylliselle toiminnalle.

Uusi verso kehottaa kokeilemaan vähitellen mikä juttu sopii itselle ja mikä ei. Uuden verson nettisivujen mukaan oman jutun löytäminen antaa enemmän kuin ottaa. ”Se tuottaa iloa ja antaa merkityksellisyyden tunteen. Väärässä hommassa palveleminen taas turhauttaa ja lannistaa. Siksi on tärkeää löytää juuri itselle sopiva palvelutehtävä” sivuilla todetaan. Kyse on siis oman kutsumuksen löytämisestä kokeilun, ilon ja epäonnistumisten kautta.

KRS Krito 10.-23.6.

Passeja on jaettu esimerkiksi Uuden verson Varikko-messuissa ja muissa tapahtumissa. Kerättyään passin täyteen saa kokemusten lisäksi ilmaisen sisäänpääsyn Lupa innostua -bileisiin myöhemmin keväällä. 

Lähde: Uusi verso