Ihmisiä ja ilmiöitä: Koronatartuna oli viedä äänen lisäksi koko Tom Bollströmin elämän – ”Koin olevani Jumalan kanssa kasvokkain” Elämäntaito: Vatikaanin uusi dokumentti listaa ihmisarvon “raskaat loukkaukset” – Ihmisellä on oikeus elämään, ei kuolemaan

Uskova nuori mies joutui Duudsonien piilokameran kohteeksi – ratkaisu oli yllättävä!

 

Tuoreimmassa Duudsonit-sarjan jaksossa kuvattiin piilokamerajekkuja Los Angelesissa. Eräässä jekussa mies vaelteli pitkin katuja valellen itseään bensalla ja pyytäen apua. ”Auttajia löytyi paljon, mutta vaikuttavin hetki oli lopussa”, kertoo Duudsonit-ryhmän keulahahmo Jukka Hildén.

Miten toimisit, jos joku lähestyisi kadulla bensakanisterin ja sytyttimen kanssa? Rankan ihmiskokeen kohteeksi joutuneiden nuorten miesten toiminta teki jekkuilijoihin vaikutuksen. Elämän runtelemaa kadun miestä näyttelevän jekkuilijan alkaessa valella päällensä bensaa, joka tietysti todellisuudessa oli vain vettä, miehet ensin säikähtävät ja ottavat etäisyyttä. Miehen epätoivon nähdessään he kuitenkin rientävät paikalle ja toinen ehdottaa jotain, mikä saa jekkuilijankin hämilleen.

”Mitä tahansa ongelmia sulla onkin, rukoile!”, hän kehottaa. Mies tarjoutuu rukoilemaan itsensä sytyttämistä harkitsevan jekkuilijan puolesta, ja molemmat polvistuvat kadulle. Mies rukoilee lyhyen rukouksen samalla kun toinen nappaa kanisterin turvaan.

IK-opisto, neliöb. 15.-28.4.

”Tällaisia sankareita maailma tarvitsee”

Silmin nähden hämillään olevat jekkuilijat paljastavat lopulta heidän olevan piilokamerassa, ja hetken hämmennyksen jälkeen auttajat purskahtavat helpottuneeseen nauruun. Siunausten toivotusten jälkeen miehet jatkavat matkaansa.

”Juuri tällaisia sankareita maailma tarvitsee”, Hildén kommentoi tapahtunutta.

Katso jakso tästä. Kohtaaminen alkaa kohdassa 22.20.