Ihmisiä ja ilmiöitä: Pastori Matti Hernesaho: ”Jeesus ei ole teinipojille mikään vitsi” Hyvät: Arabien parissa lähetystyötä tekevä Aaron Ibrahim kertoo miten tehdä vaikutus muslimeihin: ”Elä niin kuin opetat”

#tuukirkkoon -kampanja kutsuu messuun

 

#tuukirkkoon-kampanja peräänkuuluttaa seurakuntayhteyden tärkeyttä

Uudessa Facebook-kampanjassa jaetaan kuvia sunnuntain messuista. Nuotta FM haastatteli ryhmän perustajaa, päätoimittaja Tommi Hakkaria.

Kaikki lähti Kauniaisista. Hakkari oli nimittäin vetämässä Suomen Raamattuopistolla Kauniaisissa modernin evankelioinnin kurssia.

– Ihmisillä on hirveä ahdistus sanasta ”evankeliointi”. Siitä tulee mieleen se, että mennään kadun kulmaan huutamaan mikrofoni ojossa parannuksen tekemisestä ja helvetistä. Monilla on ahdistaviakin kokemuksia ja muistoja evankelioinnista, Hakkari summaa.

Perheniemi neliöb. 17.-23.6.

Modernin evankelioinnin kurssissa lähdettiin siitä, ettei evankelioinnin tarvitse olla kliseistä. Se voi olla vaikka videota, musiikkia tai somea eli sosiaalista mediaa. Kaikki voivat palvella omalla lahjalla.

Tästä lähti myös idea #tuukirkkoon-nimiseen Facebook-kampanjaan.

– Ainakaan täälläpäin ei sunnuntaiaamuisin ole liikaa porukkaa!

Ryhmän idea on yksinkertainen: ota kuva itsestäsi, kaveristasi, kirkkotilasta, saarnaavasta papista tai vaikka saarnatuolista ja lähetä se sosiaaliseen mediaan. Iällä ei ole väliä – kampanjaa ei ole ”segmentoitu minkään ikäisille”.

Tommi Hakkari on Seurakuntalainen.fin ja Nuotta.comin päätoimittaja.

Tämä on lyhennelmä nuotta.com-sivustolla julkaistusta artikkelista. Teksti: Juho; Kuva: flickr/ninara