Torni-lyhytelokuva levittää verkossa hyvää sanomaa

 

Koulukiusaamista käsittelevä Torni on Nuotta.comin ensimmäinen kristillinen lyhytelokuva. Videopalvelu YouTubessa se on ollut katsottavissa 12. kesäkuuta alkaen. Kristillisenä nuortenlehtenä tunnettu Nuotta aikoo jatkaa lyhytelokuvatuotantoaan ja panostaa entistä enemmän verkkoon.

Ryttylässä kuvattu Torni valmistui osana Uneton48 -lyhytelokuvakilpailua, joka käytiin 21.-23. toukokuuta. Tehtävänä oli valmistaa lyhytelokuva kahdessa vuorokaudessa. Vajaan kuuden minuutin lyhytelokuvan käsikirjoittivat Johanna Hakkari ja Tanja Kannisto. Elokuvan ohjasi Tommi Hakkari. Päähenkilö Sofiaa esittävä Anita Ruokolainen sai kilpailussa ehdokkuuden parhaasta naispääosanesittäjästä. Tuomaristoon kuuluivat muun muassa elokuvaohjaajat Dome Karukoski ja Johanna Vuoksenmaa.

Nuotta.com aikoo jatkaa lyhytelokuvatuotantoaan. Tommi Hakkarin mukaan tarkoitus on tehdä selkeän kristillisiä, mutta myös visuaalisesti korkeatasoisia lyhytelokuvia, jotka ovat nähtävillä verkossa.

IK-opisto Neliöb. 19.2.-3.3.

– Lyhyet videoklipit ovat hyvin suosittuja tänä päivänä. Olemme saaneet Tornista rohkaisevaa palautetta juuri siitä näkökulmasta, että miksi jättää YouTube ja koko tämä kenttä vain maallisten yritysten ja jopa Paholaisen temmellyskentäksi, Nuotan toimituspäällikkönä työskentelevä Tommi Hakkari kertoo.

Nuotalla on tällä hetkellä Radio Deillä kerran viikossa kuultava radio-ohjelma, omat www-sivut ja 11 kertaa vuodessa ilmestyvä nuortenlehti. Syksyllä julkaistaan uudistettu nuotta.com -sivusto.

– Aiomme tehdä säännöllistä monimediaa jatkossa. Pääpaino tulee olemaan verkossa. Tärkeä merkitys on myös sillä, että nuoret ovat itse mukana tekemässä tätä työtä, Tommi Hakkari sanoo.

Nuottaa julkaisevat Suomen Luterilainen Evankeliumiyhdistys, Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys sekä Opiskelija- ja Koululaislähetys.

Klikkaa tästä katsoaksesi videon Nuotan kotisivuilta.

 

 
artikkelibanneri Uusi Tie