Uutiset: Intialainen Vishal Mangalwadi toivoo länsimaiden palaavan koulujensa ja yliopistojensa kristillisille juurille

SuomiTV lopettaa uutistoimituksensa

 

Family Channelin omistama SuomiTV lopettaa uutistoimituksensa. Kanavan uutistoimituksen väki on irtisanottu yt-neuvottelujen seurauksena. Kyse on 5-6 henkilöstä, joista yksi tai kaksi mahdollisesti siirtyy toisiin tehtäviin yhtiön sisällä. Tiettävästi kanavalla ei enää tänään esitetä uutisia. Asiasta uutisoi Markkinointi & mainonta -verkkopalvelu.

Viimeksi SuomiTV yt-neuvotteli marraskuussa 2010, jolloin päädyttiin kolmen henkilön irtisanomiseen ja kaksi henkilöä irtisanoutui itse.

Kanava lopetti loppuvuodesta suorat uutislähetykset ja ryhtyi näyttämään etukäteen nauhoitettuja uutisia tavoitteenaan tuottaa samalla kapasiteetilla enemmän sisältöä.

Dei  Eurovaalit neliöb. 7.5.-3.6.

Loppuvuodesta kanavalla tapahtui myös johtajavaihdos, kun vuoden verran SuomiTV:n toimitusjohtajana toiminut Jarmo Kalliola jätti yhtiön. Vuoden alusta alkaen toimitusjohtajana on toiminut Randy Dewey, joka edustaa SuomiTV:n pääomistajaa, kanadalaista Ontario Inc. -yhtiötä. Dewey on ollut mukana SuomiTV:n kehitystyössä ja johtotehtävissä jo liki vuoden ajan.

SuomiTV ilmoitti yt-neuvottelujen aloittamisen yhteydessä myös suunnitelmistaan ulkoistaa eri toimintojaan.

Kanava on hakenut liikenne- ja viestintäministeriöltä lupaa katkaista koko lähetystoimintansa kolmeksi kuukaudeksi kesällä. Radio- ja televisiolain mukaan toimilupa raukeaa, jos säännöllinen lähetystoiminta on keskeytetty 30 vuorokautta pidemmäksi ajaksi ilman erittäin painavaa syytä.

SuomiTV:tä painaa raskas kulurakenne. Vajaat kaksi vuotta toimineen kanavan kulut ovat tähän mennessä 20 miljoonaa euroa. Kuukausittaiset kulut ovat 0,5 miljoonaa euroa.

Lue myös: ”SuomiTV:tä kaupattiin helluntailaisille”

 
Dei, aamuvirkut, artikkeliban 7.2.- (2/2)