Siveälle uimapuvulle on kysyntää

 

Simply Modest suojaa ja peittää.

Naisten kaiken paljastavat uimapuvut ovat vihdoinkin saaneet kilpailijan. Kanadalainen Crystal Huyben on nimittäin aloittanut ylen säädyllisten uima-asujen tuotannon.

– Vaatimattomuus on aina ollut minulle tärkeää. Lisäksi uskon, että seksuaalisuus on Jumalan lahja, jota pitää suojella eikä esitellä, Crystal
Huyben
perustelee Huffington Post -lehdelle.

Ensimmäisen ”siveellisen uimapukunsa” Huyben ompeli teini-ikäisenä ja johtaa nyt 27-vuotiaana omaa yritystään nimeltä Simply Modest.

Dei  Eurovaalit neliöb. 7.5.-3.6.

100 dollaria maksava peruspuku, tunikatyylinen yläosa ja polvipituinen leggins-alaosa, kätkee enemmän kuin perinteinen kokouimapuku, mutta vähemmän kuin musliminaisten suosima, kaiken päästä varpaisiin peittävä burkini.

Joissakin uskonnollisissa piireissä Simply Modest on ollut jymymenestys, koska sen koetaan olevan harmoniassa vakaumuksen kanssa. Esimerkiksi mormoninaisten keskuudessa asuja on myyty yksinomaan viime kesäkuussa yli 75 tuhatta.

Daily Mail -lehti kertoo, että kysyntää on myös sekulaareilla markkinoilla. Lähes kolmasosa valitsee peittävämmän uimapuvun muista kuin uskonnollisista syistä. Toiset peittävät leikkausarpia, toiset suojautuvat auringolta terveytensä vuoksi ja monet isokokoiset naiset kritisoivat langanlaihoille suunniteltuja uima-asuja. Toisia taas yliseksikkäät uima-asut yksinkertaisesti kyllästyttävät.

Vaikka kaksiosaiset bikinit hallitsevat uimapukumarkkinoita, peittävämmät asut ovat Yhdysvalloissa tasaisesti kasvava trendi.