Yleinen: Tuomas Enbuske kuvaa luterilaista uskoaan: ”Ei kielilläpuhumista, ei ikoneja, ei suitsukkeita – Sana riittää”

Rauhan Sana viettää kesäjuhliaan ensimmäistä kertaa Etelä-Suomessa

 

Rauhan Sanan Suvijuhlat 2016 on ensi kertaa pääkaupunkiseudulla.

Lestadiolaisen Rauhan Sanan Suvijuhlia vietetään tänä vuonna Vantaalla.

Lähetysyhdistys Rauhan Sanan Suvijuhlat 2016 pidetään ensimmäistä kertaa tapahtuman historiassa eteläisessä Suomessa, Vantaalla. Suvijuhlat järjestetään 15.-17. heinäkuuta Energia Areenalla Vantaan Myyrmäessä.

Suvijuhlat on lestadiolaisen herätysliikkeen Rauhan Sanan vuosittainen tapahtuma. Vantaan Suvijuhlien paikallisena järjestäjänä on Etelä-Suomen Rauhan Sana – Fridsföreningen i Södra Finland yhteistyössä Vantaankosken seurakunnan kanssa.

Dei  Eurovaalit neliöb. 7.5.-3.6.

Suvijuhlat on kaksikielinen tapahtuma, osa puheista tulkataan myös viroksi. Suvijuhlilla on tunnuksena Herra on lähellä. Etelä-Suomen Rauhan sanan puheenjohtaja Ken Helmesin mukaan tunnus muistuttaa, että Jumalan valtakunta lähestyy myös nykyajan ihmistä ja tuo Vapahtajan hankkiman sovitustyön edelleen uskolla omistettavaksi Sanassa ja sakramenteissa.

”Ohjelma noudattaa jo perinteeksi tullutta runkoa, mutta perjantaina 15.7. on suvijuhlaseminaari aiheesta Näin isämme uskoivat ennen. Silloin pohditaan, voimmeko vielä saada kansamme ja kirkkomme keskuuteen uuden hengellisen herätyksen”, Helmes toteaa tapahtuman tiedotteessa.

”Sen jälkeen on paneelikeskustelu aiheesta Mikä lestadiolaisessa perinnössä on luovuttamatonta?”, Helmes jatkaa.

Muutoin ohjelma koostuu seurapuheista, pyhäkoulusta, nuorten tilaisuuksista, musiikkiesityksistä ja jumalanpalveluksista, joista yksi on Helsingin tuomiokirkossa. Yhtenä iltana on myös kansainvälinen lähetysilta.

Suvijuhlia edeltävinä päivinä pääkaupunkiseudulla järjestetään aktio, jossa kutsutaan pääkaupunkiseudun väkeä tilaisuuksiin.

Lisätietoa tapahtumasta Suvijuhlien sivuilla.