Rapartisti ja rauhasta teologian tohtoriksi väitellyt Lauri Kemppainen on nimitetty Teemu Laajasalon erityisavustajaksi

Lauri Kemppainen tunnetaan myös artistinimillä Daikini ja Pappi.

Helsingin tuomiokapituli on ottanut piispan erityisavustajan tehtävään pastori, TT Lauri Kemppaisen 1.12.2017 alkaen tai sopimuksen mukaan ja viestinnän asiantuntijan tehtävään pastori Satu Huttusen ajalle 24.3.2018–24.3.2019. 

Lauri Kemppaisen työalaan kuuluvat teologiset asiat. Huttusen vastuualueina ovat mediayhteydet ja viestintä sekä piispan ja kapitulin sosiaalisen median kehittäminen.

Lauri Kemppainen (34) on koulutukseltaan teologian tohtori. Hän on viimeksi työskennellyt Oulunkylän seurakunnassa seurakuntapastorina. Kemppainen käsittelee kirjoissaan ja esseissään uskonnonfilosofisia kysymyksiä.  Hän on kirjoittanut muun muassa uskontofilosofisen kirjan Rukoileva kädellinen (Perussanoma Oy). Lauri Kemppainen on myös taitelijanimillä Daikini ja Pappi tunnettu rap-artisti. Kemppaisen väitöskirja käsitteli väkivallan ja rauhan olemusta.

Sansa kesäkeräys artikkelin alle
Pastori Satu Huttunen on ollut kehittämässä kirkollista someviestintää.

Satu Huttunen (32) on koulutukseltaan teologian maisteri. Hän on Tikkurilan seurakunnan seurakuntapastori. Huttusen työhön on kuulunut kirkollisen someviestinnän kehittämistä. Hän on ollut rakentamassa yritysyhteistyötä ja tehnyt kampanjaviestintää Festarihäät ja Kummipäivä -konseptin parissa.

PS Norvanto Hedelmästään puu tunnetaan