Ihmisiä ja ilmiöitä: Pastori Matti Hernesaho: ”Jeesus ei ole teinipojille mikään vitsi” Hyvät: Arabien parissa lähetystyötä tekevä Aaron Ibrahim kertoo miten tehdä vaikutus muslimeihin: ”Elä niin kuin opetat”

Raamattu kannesta kanteen -sovellus myös Windows-puhelimiin

 

Raamattu kannesta kanteen -sovellusten kehitys ei pääty Windows-sovelluksen valmistumiseen

Raamattu kannesta kanteen -ohjelmasta on tekeillä mobiilisovellus myös Windows 8.1-puhelimiin. Jo nyt radiopastori Jukka Norvannon opetuksista on kuuntelusovellukset sekä Android- että iPhone-laitteisiin.

Windows-sovelluksella voi kuunnella Raamattu kannesta kanteen -ohjelman raamattuopetuksia älypuhelimella tai muulla mobiililaitteella. Sovelluksessa itsessään ei ole yhtään opetusta. Vapaaehtoisvoimin toteutettavan kuuntelusovelluksen odotetaan valmistuvan ennen kesää.

Myös Android- ja iPhone-sovellukset on tehty pääosin vapaaehtoisin ammattilaisvoimin. Applikaatioita on ladattu yhteensä yli 4 000 kertaa.

Dei, retroäijät, neliöb. 18.-24.6.

Raamattu kannesta kanteen -mobiilisovellusten kehittäminen ei pääty Windows-version valmistumiseen, kertoo Medialähetys Sanansaattajien (Sansa) mediakehitysjohtaja Ilkka Kastepohja tänään ilmestyneessä Lähde-lehdessä. Mahdollisia uusia ominaisuuksia on hänen mukaansa jo mietitty.

Sansan tuottama Raamattu kannesta kanteen -ohjelma on jatkunut tauotta vuodesta 1997. Sitä voi kuunnella muun muassa Radio Dein, Radio Kajauksen ja Järviradion taajuuksilla. Ohjelman raamattuopettaja Jukka Norvanto työskentelee nykyään Lähetysyhdistys Kylväjän lähetysteologina.

 

 
Sansa artikkeliban.1.5.- MJa