Yleinen: Tuomas Enbuske kuvaa luterilaista uskoaan: ”Ei kielilläpuhumista, ei ikoneja, ei suitsukkeita – Sana riittää”

Puoluejohtajat avaavat arvojaan Radio Dein kuntavaalitentissä

 

Kuntavaaleihin valmistautuvat eduskuntapuolueiden puheenjohtajat selvittävät suhdettaan ajankohtaisiin kirkollisiin kysymyksiin ja puolueensa kuntavaaliohjelman takana olevaan arvomaailmaan Radio Dein puoluejohtajatenteissä lokakuussa.

Kuntavaalitentit kuullaan Radio Dein ajankohtaislähetyksessä keskiviikko- ja torstaiaamuisin yhdeksän sähkeuutisten jälkeen. Puheenjohtajatentin avaa keskustan puheenjohtaja Juha Sipilä keskiviikkona 3. lokakuuta. Kahdeksan tentin sarjan päättää kristillisdemokraattien Päivi Räsänen vaaliviikolla, torstaina 25. lokakuuta. Tentit uusitaan sunnuntai-iltaisin kello 20.

Radio Dein ajankohtaistoimitus haastaa kunkin puoluejohtajan avaamaan puolueensa vaaliohjelmaa, pohtimaan sekä omaa että puolueensa arvomaailmaa ja vastaamaan ajankohtaisiin yhteiskunnallisiin sekä kirkon ja valtion suhteita myös kuntatasolla määrittäviin kysymyksiin.

IK-opisto Neliöb. 20.5.-2.6.

Vaalitenttiin on kutsuttu eduskuntapuolueiden puheenjohtajat Jyrki Katainen, Jutta Urpilainen, Juha Sipilä, Timo Soini, Ville Niinistö, Paavo Arhinmäki, Carl Haglund ja Päivi Räsänen.

Vaalitentit lähetetään Radio Dein taajuuksilla eri puolella Suomea. Aamulähetyksen jälkeen haastattelut ovat kuunneltavissa myös Radio Dein ohjelma-arkistossa osoitteessa www.radiodei.fi.

 
Dei, aamuvirkut, artikkeliban 7.2.- (2/2)