Pirkko Jalovaara Eevassa: Minulta ei ole otettu pois rukoilijan työtä, vaikka rakkain ihminen otettiinkin

 

Pirkko Jalovaara menetti kaksi vuotta sitten rakkaimman ihmisensä. KUVA: Uusi Tie

Esirukoilija ja julistaja Pirkko Jalovaara kertoo Eeva-lehdessä (12/2012) miehensä kuolemasta. Pirkko ja Jussi Jalovaara ehtivät olla naimisissa 43 vuotta, kun Jussi kuoli nopeasti edenneeseen sappitiehytsyöpään vuonna 2010.

”Minäkin huusin Jumalan puoleen: Miksi? Miksi meille kävi näin? Olisin tarvinnut Jussia niin monessa asiassa”, Jalovaara kertoo.

Pirkko Jalovaaran kerrotaan parantaneen satoja, jopa tuhansia ihmisiä uransa aikana. Myös oman miehensä sairauden kohdalla hän uskoi loppuun asti, että Jumala parantaa. Toisin kuitenkin kävi.

Jalovaara kertoo pian miehensä kuoleman jälkeen olleen todella yksin ja kipeä. Pikku hiljaa toipuminen kuitenkin alkoi. ”Olenko nyt vahvempi? – – Olen ainakin hengellisempi. Jostain syystä ihmiset, jotka ovat sairastuneet vakavasti ja kärsineet paljon, ovat opettaneet minulle eniten.”

Kirkkorekry neliöb. 29.4.-12.5.

Miehensä kuolema ei lamaannuttanut Pirkko Jalovaaraa lopullisesti, vaan hän tekee yhä innostuneena Jumalan valtakunnan työtä. ”Siitä olen kiitollinen, ettei minulta ole otettu pois rukoilijan työtä, vaikka rakkain ihminen otettiinkin. Tiedän sydämessäni, etten saa jättää tehtävääni kesken”, Jalovaara kertoo Eeva-lehden selviytymistarinassa.

 

 
artikkelibanneri Uusi Tie