Park 7 -yhtye 10 vuotta – juhlavuoden kunniaksi sopimus brittiyhtiön kanssa ja kiertueet Suomessa ja Yhdysvalloissa

 

Suomalainen kristillinen pop punk -yhtye Park 7 täyttää tänä vuonna 10 vuotta. Yhtye on julkaissut kaksi albumia ja soittanut vuosien varrella yli 250 konserttia.

Suurimmat Park 7 -yhtyeen konsertit ovat olleet Turkuhallin päälavalla Maata Näkyvissä -festareilla. Yhtye on konsertoinut myös festivaaleilla Saksassa ja Iso-Britanniassa.

Syyskuun alussa Park 7 liittyi brittiläisen Light Music -levy-yhtiön riveihin.

IK-opisto neliöb. 15.-28.7.

Ensi viikon tiistaina (11.9) Park 7 julkaisee kolmannen albuminsa ”True Stories” ja myöhemmin lokakuussa yhtye lähtee kahden viikon kiertueelle Yhdysvaltoihin.

Kymmenvuotisen taipaleen kunniaksi Park 7 ja Puisto Live järjestävät juhlakiertueen, joka saapuu viidelle eri paikkakunnalle Suomessa.

– Muistan, kun haaveilimme bändiä perustettaessa, että jos joskus saisimme yhden keikan, niin se olisi todella kova juttu, Park 7:n laulajakitaristi Miika Lamminmäki muistelee.

– Tässä sitä nyt ollaan, sama huikea porukka kasassa, ja Luoja tietää millainen tulevaisuus on edessä. Olemme aina halunneet kulkea omia reittejämme, uudistaa skeneä ja tehdä mahdollisimman uskottavalla tavalla tätä duunia.

Juhlan kunniaksi yhtye päätti järjestää 10-vuotisklubikiertueen.

Lupaan, että Park 7 on syyskuussa kovemmassa livekunnossa kuin koskaan, ja näistä tulee ihan älyttömän kovat bileet, Lamminmäki hehkuttaa.

Klubikiertueen aikataulu:

11.9. Gloria, Helsinki
12.9. Rytmikorjaamo, Seinäjoki
13.9. Lutakko, Jyväskylä
14.9. Akustiikka, Ylivieska
15.9. Seukku, Sastamala