Lähetystyö: Lähellä Jeesusta viisi vuosikymmentä – tärkeintä lähetysjärjestölle ei ole lähetystyö vaan evankeliumi Ihmisiä ja ilmiöitä: Tekoäly nyt ja tulevaisuudessa

MNF: Vastakohtina lattian tärinä ja hiljentyminen

 

6000 nuorta Maata Näkyvissä -festareilla. Kuva Johannes Mensalo

Tämän vuoden Maata Näkyvissä -festarit alkoivat vauhdikkaasti. Perjantai-itana tarjolla oli tanssia ja hiljentymistä.

Gatorade Centerillä illan energinen meno huipentui, kun lavalle kiipesi perjantai-illan pääesiintyjä. Brittibändi LZ7 esiintyi Maata Näkyvissä -festareilla jo kuudetta kertaa. Bändin suosiosta kertoo fanimäärä: lavan edusta täyttyi ihmisistä nopeasti. LZ7 on ollut aina hyvä live-esiintyjä, eikä yleisö joutunut pettymään tänäänkään. LZ7 nosti tunnelman korkealle ensimmäisestä kappaleesta alkaen.

Lavan edessä nuoret osallistuivat konserttiin taputtaen, hyppien ja ilakoiden. Lattiat tärisivät basson ja rumpujen rytmissä hyppivien nuorten tahdissa. Innostunut tunnelma välittyi katsomossa istuvillekin.

Karas-Sana Neliöb. 18.-24.3.

Vastapainoa illan menolle ja meiningille antoi puoli kymmeneltä alkanut Taivas koskettaa maata – iltamessu. Messuväen johdatteli yhteislauluihin Tuomas Auvinen band, ja Antti Koskenniemen saarna ihmisen arvokkuudesta ja anteeksiannosta hiljensi väen kuuntelemaan. Illan päätteeksi festarikansa sai hiljentyä ehtoolliselle. Festarit saavuttivat tänä vuonna perjantaina noin 6 000 kävijän rajan.

Sleyn nuorisotyön johtaja Juha Heinonen on väkimäärään tyytyväinen: ”Nuorten aktivoiminen toimintaan mukaan on haastavaa, joten 6 000 tuntuu hyvältä kävijämäärältä. Tunnelma on ollut välitön ja innostunut. Edellisvuosien tapaan yhteisöllisyys on ollut vahvaa tänäkin vuonna. Erityisesti tästä päivästä mieleeni jäi Dien Taylorin opetus Jumalan rakkaudesta meitä kohtaan. Puhe oli erinomaisesti nuorille suunnattu.”

Ohjelmaa voi kuunnella LIVENÄ: Nuotta-taajuudelta.

 
Open Doors tilaa ilmaislehti punainen