Elämäntaito: Päivi Niemi: ”Hetken hyvä kannattaa maksimoida” Ihmisiä ja ilmiöitä: Suomen viihteessä kristinusko näkyy useimmiten joko ahdistavana uskontona tai mitäänsanomattomana harrasteluna

MiniMissio tutustuttaa nuoria aikuisia lähetystyöhön

 
nuoria New Delhissä

MiniMissio-koulutuksen jälkeen on mahdollisuus hakea harjoitteluun ulkomaille. Kuva: Annaleena Pakkanen.

Neljän järjestön yhteinen lähetystyön esikoulutus, MiniMissio, jatkuu tänäkin syksynä. Seuraava lähijakso on 6.–7. lokakuuta Suomen Raamattuopistossa, Kauniaisissa.

Noin 16–32-vuotiaille suunnattu, lähi- ja etäjaksoista koostuva koulutus antaa monipuolisen kuvan lähetystyöstä. Mukaan voi hakea ympäri vuoden, ja koulutuksen jälkeen voi hakea ulkomaan harjoitteluun.

– MiniMissio on mahdollisuus astua lähetysmaailmaan turvallisesta ryhmästä käsin. Siellä kuulee lähetystyöntekijöiden hämmästyttäviä kertomuksia. Jos olet kiinnostunut itse lähtemään jonain päivänä, kannattaa tutustua lähetystyöhön esimerkiksi tätä kautta, kannustaa Medialähetys Sanansaattajien (Sansa) lähettikandidaatti Petteri Rantamäki.

IK-opisto Neliöb. 18.-31.3.

MiniMission järjestävät Lähetysyhdistys Kylväjä, Sansa, Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetys OPKO sekä Suomen Raamattuopisto.

Lisätietoa

 
Sansa artikkeliban.12.2.- MJa