Ihmisiä ja ilmiöitä: Pastori Matti Hernesaho: ”Jeesus ei ole teinipojille mikään vitsi” Hyvät: Arabien parissa lähetystyötä tekevä Aaron Ibrahim kertoo miten tehdä vaikutus muslimeihin: ”Elä niin kuin opetat”

Mediakampanja edistää suvaitsevaisuutta messiaanisia juutalaisia kohtaan

 

Yksi messiaanisen juutalaisuuden symboleista. Kuva: Wikimedia Commons

Vaihtaako juutalainen uskontoa Jeesus Nasaretilaiseen uskomalla, mediakampanjan aloittanut ryhmä nuoria messiaanisia juutalaisia haluaa kysyä.

Kampanja on nimetty sanoilla Me olemme Israel. Tärkeimpänä kanavana viestinsä läpiviemiseen ryhmä käyttää Youtubea.

Projektin tarkoituksena on vastustaa vihaa ja syrjintää messiaanisia juutalaisia kohtaan.

Israelissa ryhmä nuoria messiaanisia juutalaisia on aloittanut We Are Israel (Me olemme Israel) -mediakampanjan, jonka tarkoituksena on vastustaa messiaanisiin juutalaisiin kohdistuvaa vihaa ja syrjintää.

– Aiheuttaako juutalaiseen Jeesus Nasaretilaiseen uskominen sen, että juutalainen vaihtaa uskontoa, ryhmän edustajat pohtivat.

KRS Krito 10.-23.6.

– We Are Israel -projekti syntyi vastaamaan tähän ja moniin muihin kysymyksiin. Kampanja lisää konkreettista ja elävää ymmärrystä historiallisesta Jeesus Nasaretilaisesta, kampanjalaiset perustelevat.

Useita messiaanisten juutalaisten kokemuksia esille tuovan A Jew who believes in Jesus (Yeshua) is a Jew, period -kampanjavideon voi käydä katsomassa Youtube-palvelussa. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Israel Today -lehti.