Uutiset: Intialainen Vishal Mangalwadi toivoo länsimaiden palaavan koulujensa ja yliopistojensa kristillisille juurille

Maata Näkyvissä -festareiden sunnuntaina esillä tulevaa gospelsukupolvea

 

Maata Näkyvissä -festarit on pohjoismaiden suurin gospeltapahtuma.

Maata Näkyvissä -festareilla on nähty viikonlopun aikana iso kattaus kotimaisia ja ulkomaisia gospelmaailman tähtiä.

Sunnuntaina messukeskuksessa oli nähtävissä gospelmusiikin jatkumo, kun lavalle kiipesi niin ensikertalaisia kuin viimeistä keikkaa soittavia. Messukeskuksen A-hallin lava oli varattu niille, joilla musiikkiuran lakipiste on kaikella todennäköisyydellä vielä edessäpäin.

Esiintyjäkolmikosta ensimmäinen oli Armonskandaali, jonka musiikkityyli on yhdistelmä hiphopia ja räpiä. Tavoitteena Armonskandaalilla on viedä sanomaa Jeesuksesta eteenpäin.

Sansa neliöb. 1.-30.5.

− Halutaan levittää sitä, että Jeesus ei ole mikään tylsä juttu, vaan voidaan pitää hauskaa ja vaikuttaa nuoriin ja mielipiteisiin. Että saatais uskovista hyvä käsitys ja seurakuntaan olis helppo mennä, yhtyeen räppäri Daniel Vauranne kertoo.

Armonskandaalin lisäksi konsertissa esiintyivät rap-musiikkia ja popahtavaa tanssimusiikkia yhdistelevä Jellona sekä melodista heavya soittava Kallio. Samalla kun A-hallin lavalla kaikuivat uusien tulokkaiden rytmit, C-hallissa ihmiset olivat kerääntyneet fiilistelemään gospelin jättiläisen HB:n keikkaa. Sinfonista metallia soittava HB soitti festareilla viimeisen keikkansa Suomessa. Hyvästejä oli tullut jättämään iso joukko ihmisiä, ja tunnelma hallissa oli riemukas, mutta haikea.

Lähde: Maatanakyvissa.fi

Katso gospelartistien videohaastattelut.

 
Open Doors tilaa ilmaislehti punainen